Babić ponovio da je „spavao“ u vreme nesreće

V.d. direktora Koridora Srbije u ostavci Zoran Babić saslušan povodom teške saobraćajne nesreće kod Doljevca

Ostavite komentar


  1. Covek je rekao sta je bili. Izgleda da bu neki volrli da nije tako. Orkestrirsni napad uz izmisljotinu da je on vozio je politizacija ove nesrece.

    1. A zasto onda kriju snimak sa naplatne rampe? Dok god ne objave taj snimak sumnje ce postojati.

    2. Pročitajte šta ste napisali. Tako je nastao i vazduplohov, neko mu pogrešno napisao.

  2. Babić je rekao istinu
    Zaspao je za volanom i ubio ženu
    E sada što mi trpimo njihove laži. ..to je već nas problem
    Ispiraju mozak narodu kao Gebels a narod predsednik naziva fasistima…to je ludilo

  3. Niko ne spominje jedan detalj a to je u kom trenutku je meren nivo alkohola vozaču? Da li na licu mesta, u kolima od hitne ili kad su dosli u hitnu. Normalna je procedura da se proverava alkoholisanosti. I na tom papiru bi se trebalo videti ko je vozio. A to sto neće da puste pravi snimak samo podgreva sumnju.

  4. Sad ce da se pojavi njegov konjovodac na pinku i u „obracanju naciji“ da kaze da je Babic prosao poligraf i da samim tim nije kriv.

  5. Spavao na zadnjem sedistu, a od siline udarca je preleteo na prednje i polomio butnu kost a ni malo nije ostetio glavu. Gotovo je nemoguce da je tako bilo! A cim su sakrili snimke sa kamera onda sam 100% siguran da nije tako bilo.

  6. Jao takva je mukica,spavao se snom pravednika..Ljudi saberite,Jutka ,ovaj drugi izdržao godinu dana bez ijedne funkcije,treći 24 stana,jedan ima tetku u kanadi,sledeći lažni doktorat ,sledeći propagirao Ogulin,Karlobag,Virovitica i oni su sada na vrhu.Koja zemlja to može da izdrži.

  7. Neka ga prvorodjeni stavi u prisustvu dr Nese iz Beograda proveri na poligrafu kod sarape na pinku…….

  8. Gazda ga nece dati – samo jedna zrtva! Onomad, izgibe sedmoro – ON rece da su sami krivi, pilot pijan! Nema dalje, anestezirana Srbijo, probudi se!!!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.