Bacili s nadvožnjaka betonski blok na autoput i oštetili automobile

Ostavite komentar


  1. to su verovatno deca koja su bežala sa časova
    veronauke, tako da se nisu obrazovala u duhu srbstva
    da budu kulturna, poštena, humana…

  2. To su verovatno neki nezadovoljan i naprednjaci jer su bili preskoceni da budu povedeni u Ljig na otvaranje Miloša Velikog“. Ostali su bez sendvica, dnevnica i mogućnosti da vide „beli svet“.

  3. Eto, to umesto da bude zavrsna godina fakulteta i da sad sprema ispite, ono u tom uzrastu jos zivi kod roditelja umesto da se iselilo pre trigodine, i od besa ne zna sta ce pa unistava tudju imovinu, i pokusava da izazove lancani sudar tj visestruko ubistvo. To bi im nakalemili u optuznici u mrskim i zlocinackim USA, a onda bi ih stavili tamo gde bi ih pravi nasilnici svakog dana guzili i tukli. Tako seto radi. Ivima verovatno nece biti nista, „deca“ se zaigrala. To je vama vase srbstvo dalo. Zato vise niko normalan ne zeli tu da zivi. Sto je u stvari dobro, tako da, hvala srbendama sto.su sve normalne oterali.iz te rupe. Ovako bi i dalje ziveli u iluzijama da tu nece uvek biti rupa i smrad.

    1. Al si potonuo u mržnju prema Srbima!!! Ccc
      Kad bih samo znao gde živiš, pa da te ispratim na granicu. Ihhh

  4. Ove mlade bivole treba optužiti za pokušaj ubistva, pa tako 7 komada. To što su radili je upravo pokušaj ubistva, i to iz čiste obesti.

  5. To su svi komentari? Niti znate da li su mladići Srbi (srećom, jer čemu bi i služio takav podatak) niti znate šta rade, šta su završili i da li žive kod roditelja ili sami, niti šta i da li misle u političkom smislu, ali rado ih svrstavate u grupe koje a priori prezirete.

    Niko da komentariše činjenicu da su nadvožnjaci nad auto putevima neobezbeđeni i od ovakvih vandala i od potencijalnih samoubica. Jedini obezbeđeni nadvožnjaci su oni iznad elektrifikovanih pruga. Znači, kada se prepozna potreba, rešenje se nađe.

  6. Сада ће НВО објавити да им је прекршена слобода изражавања мишљења против путрва у Србији и актуелне власти. Сада постоји шанса да буду у разним медијима као несхваћени противници режима.

  7. Svi prethodni komentatori, molim vas ne lupetajte, da se tako kulturno izrazim…
    Zašto pominjete naprednjake i radikale, mrzim ih i ja iz dna duše, ali kakve ovo ima veze sa njima?
    Dalje, a šta da je neko poginuo?
    A šta da da je zbog ovih bolesnih bljuvotina poginula maša majka, otac, sestra, sin…
    Dakle, nije poenta u pljuvanju sns(koje svi naravno ne volimo) nego da se ovom bahatom nesvetu onemogući boravak na slobodi.
    U tome je štos.

  8. Ljudi, zemlje, obicaji… Sta god da im je, nije im kriv slucajni prolaznik ispod nadvoznjaka.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.