Bakić: Vučić je pobedom pojačao sopstveni legitimitet, brzo je pružio ruku Đilasu

Ostavite komentar


  1. Postovani gospodine Bakicu! Takozvanu ruku pomirenjanja vidim SAMO kao mogucnost da AV bebedno skloni sa vlasti. Sta Vi kazete na to?

  2. Mislim da će u dogovor zbog geopolitičkih faktora da uđe deo koalicije Moramo, tačnije svi osim Ćute.

  3. Nije Vučić pojačao svoj legitimitet već je napakovao glasove sa Kosova, Hrvatske i Bosne i time pojačao broj listića. Ni njegovu izjavu ne vidim kao pružanje ruke Đilasu (od koga beži kao đavo od krsta) već samo hoće da se pokaže kao žrtva (isto kao Đilas) i tako ponovo patetično iskaže svoje muke. Ovakvim pljuvanjem po Đilasu samo se pomaže Vučiću u mogućoj predstojećoj dodatnoj rundi glasanja.

  4. Slušam Djordja Vukadinovia koji u Bez ustručavanja koji tvrdi da Djilas nabacuje zicere Vučiću, evo ga Jovo Bakić sa istom tezom, a jutros Lalić u prelistavanju štampe na N1 reče da je indikativno da je najbliži Djilasov saradnik Šapić postao Vučićev trojanac koji je sada aktiviran. Pa dobro ljudi su se ipak dosetili, bolje ikad nego ikad. Da li bilo ko ozbiljan može da zamisli da bi Vučić dopustio da se stvori neka prava opozicija van njegove kontrole. Pa njemu je 10 miliona evra kao meni 1000 dinara. Brojne su indicije u prilog ovoj tvrdnji: npr. opozicija ne nudi alternativu vlasti, opozicija je nejedinstvena, opozicija je čas za bojkot čas izlazi na izbore, opozicija kandiduje određene ljude samo da bi izgubili itd.

  5. Pa gde si Jovo? Nema te nigde eto te sad …. Nisi ti kriv nego ovi sto te nadju… Danas na putu ste da postanete zuta stampa sa ovakvim sagovornicima kojih nigde nema i samo izadju iz rupe da pametnuju!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.