Bakljada i vatromet u Šapcu: Organizovana opstrukcija policije i tužilaštva 

Ostavite komentar


  1. Policija mora da zna da će ova vlast jednog dana pasti. Tada će odgovarati za sav nerad. Ovaj put nećemo ništa zaboraviti. Obećavamo.

  2. Tuzilastvo je rezimska alatka- to mora da se promeni. Postaju beskicmenjaci.

  3. Lepo ti je rekao nacelnik policije da podneses prijavu.Sta kukas, uradi to,pa kad sudija za prekrsaje eventualno oslobodi to lice,tada ces sa pravom da kazes da postoje razliciti arsini i da nema vladavine prava Ovako,dzaba ti jalove konferencije za stampu koje nemaju nikakvog efekta ni na policiju ni na tuzilastvo.

    1. Isto se ponasati i kad neko nekog ubije. Podneses, ili ne podneses ptijavu
      Izgleda da policija ne reaguje na usmene prijave a, izgleda da ne reaguje ni na pismene. Kad hapse ljude nesimpaticne rezimu idu sa lakom artiljerijom samo na osnovu saznanja.

    2. Sve je jasno, samo prebacivanje loptica, zamajavanje ljudi, kao ne zna se odakle vetar duva, pa taj nazovi nacelnik kad bi samo pokusao nekoga da uhapsi ekspresno bi bio smenjen, on je i postavljen da izvrsava naredjenja a ne da misli

    1. Privoditi i procesuirati sve huligane bez obzira na zastavu pod kojom deluju.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.