Bandović: Kopanje litijuma u Srbiji je strateški interes Amerike i oko toga nema spora

Ostavite komentar


  1. Da, kopanje litijuma u Srbiji je strateški interes SAD. A da li je to strateški interes Srbije? Je li nama bitniji naš ili njihov interes?

  2. Мислим да Амери само имају проблем да прогутају причу да је литијум чисто зло, али само док је Вучић на власти. И да ће литијум поново постати диван минерал оног тренутка када опозиција дође на власт.

  3. Znači, ne sviđa nam se ambasador Amerike jer neće da menja vlast u Srbiji! Jel sluša ovaj šta priča…

  4. Ne moze meni neki tamo hil (namerno malim) odrediti sta je pravi put .Ja ga biram i ako sam ga ja izabrao onda je to PRAVI put makar masio evropu

  5. @Воја Da, da, sve ta „zla“ opozicija. Samo kad ona dodje na vlasti sve ce biti lose u Srbiji, a ovi sto su od 35 godina na vlasti u Srbiji skoro 30 sve nam med i mleko. za sve Srbe u regionu smo se izborili, sacuvali sve teritorije, funkcionisemo kao Svajcarska, ma prava milina je biti gradjanin ove zemlje, samo da nema te opozicije koja se nikad ni sta nije pitala, cak ni u vecini vremena svoje vladavine. Ja ne razumem odakle vam te umobolne ideje vise? Kako mozete optuzivati nekog za sve i svasta, a da taj isti ucesce u bilo kojoj odluci ima 0%? Sramite li se malo gluposti koje napisete, ili jednostavno ne mozete da „procesuirate“ sta se desava u ovoj drzavi? Sta je to opozicija ikom dala, i sta je opozicija lose ikada uradila? Zatvorila desetak firmi po Srbiji koje svakako 20 godina nisuy funkcionisale ito je to. Pitanje za vas, zasto ih ovi nisu odrzavali u svom prethodnom mandatu i zasto ih nisu obnovili u ovom, ako je zatvaranje istih bilo neopravdano? Gledajte, da se je ta opozicija zaduzivala kao sto ovi ade, oni bi bili deset puta uspesnijiod ovih. Lako je ziveti od zajma i tudjim … po koprivama mlatiti.

  6. Da li Srbija ima svoje strateške interese toliki instituti šta rade , naravno da ima , poučena, Srbija, iskustvom naš strateški interes je da Amerika ne sme da kopa ništa u Srbiji , ne sme da je bude ovde , na lošem su glasu , sami su sebe doveli dotle , a tek će biti ne na lošem već na dibidus lošem glasu ako demokrate ponovo vladaju njome . Ona ako kopa litijum ili bilo šta drugo , može bajagi braniti litijum a to je suštinski naš litijum, Srspki litijum , njene bi bile samo mašine, a to njihovo „branjenje“ bi ugrozilo i našu državu i naš narod i nasu zemlju, oranice , žito, secernu repu , kuće, stoku voće i povrće i domaće životinje .

  7. Ja ovako zamišljam ako Tramp dodje na vlast ali teško Trampe čuvaj se , ovako, on je rekao da će juriti sve one do na kraj sveta koji su učestvovali u prošlim nazovi izborima kada nije izabran, a svi znamo zbog čega nije izabran , valjda pod tim podrazumeva , ja tako zamišljam i nalogodavce tIH ne mogu se nazvati Izbori u Americi , ako su nalogodavci psihopate iz duboke države znači da će da doaka konačno i dubokoj državi , zato ko hoće da ga ubije ,zna se, svi dotle da vode računa , zna se na šta su sve spremni . Da li je svima jasno na šta su sve spremni takvi i takve osobe , nadam se da jeste . a ko ododbrava takvo njihovo ponašanje , kriminalno, je i sam kriminalac i ta vrsta ljudi .

  8. „lepetate za medalju“ Joj sto mi se svidja ovo sto ste rekli u vezi kopriva , stoprocentno tačno .

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.