Banjac (PSG) o predlogu uvođenja školskih uniformi: Đurđević Stamenkovski nasledila praksu od svoje prethodnice

Ostavite komentar


  1. Za zavetnicu nisam ali za uniforme jesam…kad su se skinule uniforme sve je otislo u pm

  2. Zelja da se pridruzimo Severnoj Koreji gde diktator sve odredjue. Pa to vise nema ni u Kini da se svi oblace u uniforme

  3. Pokazimo im 2.juna sta mislimo o tome sto su Milicu lazljivicu postavili za ministarku.Budi se narode.

  4. Vratiti uniforme,ali ne samo plave mantile,nego u kompletu,kao i u mnogim,da ne kažem svim obrazovnim ustanovama u svetu,kao i jednog,državnog,izdavača školskih udžbenika…a gospođa porodična savetnica sigurno bolje profitira kad je sve dozvoljeno i u neredu,da ne kažem.anarhija na svim nivoima…

  5. Devojke se trude da u školi pokažu pirsing na pupku. Zato treba uvesti uniforme. Tumačenje njima da to nije u redu ne pomaže.

  6. Nisu samo uniforme iznacene, unisten nam je nastavni kadar. Nekada je ucitel smeo da povuce za zuluf i nalupa packe, i znao se red, danas ne sme apsolutno nista sem da se osvrce da mu ne izmaknu stolicu, prospu nesto po njemu ili da ne dobije teske batine od nekog tatinog neuroticara… Ceo sistem je nama u problemu zbog priklanjanja zapadnim vrednostima

  7. Prva mera treba da bude“jedan udžbenik za sve“,a ne da se razlikuju od škole do škole,ili čak od predavača do predavača.I naravno mora da budu od domaćih autora i izdavača.
    Uniforme ne moraju,ali mora kodeks oblačenja i izgleda.

  8. Učenici nose uniforme u školama u svim razvijenim zemljama i na istoku i na zapadu.

  9. Molim novinare da pitaju gospođu ministarku, šta je sa najavljenim povećanjem državne pomoći za dobijanje dece? Da li se na to ,, zaboravilo “ ili je to još samo jedan u nizu lažnih predizbornih obećanja?!

  10. Nego šta bi sa kopanjem kanala Dunav-Morava-Solun? Kinezi su tu pa kad već ruše lepa brda i planine….

  11. Ovakva osoba sa takvim moralnim karakteristikama spremna je na sve jer mora da se dokaže svom tutoru kao lojalna osoba.

  12. Da svi nose kožne mantile i kožne kačket kao 1948.Faraon je uspeo da posvađa pola Srbije.Cinkaroši rade punom parom. Oprez. Šomi u pravu si šta bi sa kopanjem kanala Dunav, Morava, Solun.Nema Tome, nema ko da kopa. Koje smo mi budale.

  13. Sva deca u skoli treba da nose uniforme sa oznakama vladajuce stranke i bedzeve sa likom Predsednika. Mislim da ce doticna to progurati u zamenu za ministarsko mesto.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.