„Rade Basta zloupotrebljava najveću tragediju u novijoj istoriji Srbije“: Sagovornici Danasa o ideji ministra da se sruši „Ribnikar“

Ostavite komentar


  1. Ministar Basta bio je vlasnik firme „Moskva invest“ zalaze se za sankcije Rusiji. Zarad politickih poena je promenio misljenje. Isto tako bez trunke morala radi i sa ovom tragedijom. Evidentno je da ministar Basta nema nikakvih rezultata kao ministar privrede i da zeli da bude prisutan u medijima (pa i na ovakav nacin koristeci tragediju i zloupotrebom pozicije ministra) do formiranja svoje politicke partije

  2. Школа изазива осећај језе и ужаса, живим у непосредној близини и све што је некада било лепо везано за ту установу, нестало је оног дана кад се десио овај злочин..

  3. Мораће да иду.Нема им друге.Трагедија јесте али немогу се рушити школе.О чему ви то причате? И ко је сад овај па да и он руши по Србији?

  4. Resio i on da pred kraj vladavine napuni dzepove,tipican lopovluk sps-OVACA.

  5. Vračar je prenatrpan zgradama i potrebno je zelenih povrsina i na drugimmestima ne samo na tom. Pomislite samo kako je deci koja moraju da rastu u tom neprirodnom okruzenju.Mozda je i to jedan od okidaca za vrsnjacko nasilje.

  6. Čovek pravi nuklearne elektrane, razbija Ruse, ruši škole i ko zna šta još!?
    Nikakve veze nema sa ekonomijom a ministar privrede je po volji i želji Aleksandra Vučića i zar vam nije sve jasno?
    Slika i prilika naprednjaka!

  7. I da ministar nije ovo predlozio ja sam dosla na istu misao jer je nezamislivo da se nastavi u ovoj skoli kao da se nista nije desilo i da se gazi preko sena nastradale dece.To bi bilo kao kad bi se logori Ausvica rekonstruisali i koristili za nove namene.Potpuno podrzavam predlog ministra a pogotovo zato sto bi se nova zgrada mogla napraviti skoro za isti iznos kojim bi se izvrsila rekonstrukcija. Neshvatljivo mi je ovo protivljenje opozicije samo zato sto je predlog izneo neko iz vlasti.

  8. Da li se i ministar PROSVETE Meša u POLJOPRIVTEDU???Zar nema dosta problema u poljoprivredi?Malo pa malo ŠTRAJKUJu.Ne razume se u problematiku svoje struke,a tek prosvjetu!To je uvreda!

  9. Ideja o rusenju skole nije losa… ali na tom mestu treba podici novu skolu koja nicim nece liciti na postojecu.
    Naci novog kompetentnog direktora skole i krenuti dalje.

  10. Navikli da ruše.
    Idealna lokacija.
    Pitajte Vesica.
    U komšiluku je i koliko stanova ima samo u jednoj zgradi?
    Pitajte Pevače prozora.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.