Beba preminula posle rođenja u šabačkoj bolnici: Ministarka zdravlja Danica Grujičić poručila za Danas da hitno šalje inspekciju

Ostavite komentar


  1. Ko god lekaru ne pruži kovertu ili ne ne ide kod istog privatno ,ovakve se stvari događaju . To je javna tajna. Sramota je šta rade lekari sa jadnim ljudima . Strašno i dokle više. Kakva bre ministarka ,ona kao ne zna za to .

  2. Posto smo svi tako losi kao doktori, kao ljudi, lazljivi, podmitljivi, neznalice , nesavesni i sl.ne znam sto pacijenti toliko navaljuju u drzavne ustanove, a i privatne. Ja ne odlazim da trazim nesto od nekoga kome ne verujem, ma sto god to bilo. Uskoro ce biti jos i gore, jer svako ko ceni sebe i svoj rad i znanje ce odavde otici. Nekada smo imali male plate, ali se makar znalo reci hvala, a sad ni plate ni hvala.

  3. ministarko ,donesi odluku da se instaliraju kamere u bolnice,prvenstveno u porodilista.zna li se gde se nalazi umrla beba?

  4. Jel moguce da u Srbiji ako nemas 100€ da das u porodilistu doktori ladno ostave trudnicu po dva tri dana da se poradja, da se muci, da se o njoj nevodi racuna kao o nekoj tamo koja je dala pare doktoru? Kada ce tome da se stane na put!? Kada ce ti doktori i njihovi pomocnici odgovarati kad se prave blesavi jer nisu dobili novac !?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.