Bebac: Porodiljama i trudnicama se ponovo umanjuje plata

Ostavite komentar


  1. Ova vest me je danas toliko potresla. Dok čekam treće dete koje podiže natalitet ove zemlje, saznajem da će mi nadoknada tokom porodiljskog biti ovoliko umanjena. Udri po ženama preduzetnicama, udri po porodiljama, sramota!!! Jel i mi sa stomacima da šetamo od Slavije do Vlade Srbije tražeći svoja prava?!

  2. na srecu moje dete je rodjeno u nemackoj u normalnoj drzavi, jos samo da mu podnesem zahtev za nemacki pasos i da se oterasi srbistana za uvek!

  3. Ako je poslodavac uzeo pomoc od drzave, a redovno platio doprinose i porez, da li je porodilja i tad ostecena!??

  4. E Danasovci
    Ako nemate pametnija posla a imate pritom dobre volje, skoknite do prve trafike u Pancevu i kupite Pancevac, ako nije rasprodat od 12-og Februara.
    Da vidite sta je naslovna strana t.j. tema.
    Kakav Aca, patrijarh,DJOLE ili Dara.
    Kad su pare u pitanju, zaboravlja se i na mamu, tatu, Tileta…

Ostavite komentar


Društvo

Od kojih bolesti umire svaki drugi stanovnik Srbije: Batut objavio najnoviju zdravstvenu statistiku 8

Od kojih bolesti umire svaki drugi stanovnik Srbije: Batut objavio najnoviju zdravstvenu statistiku

Od posledica teških bolesti i povreda u Srbiji je u 2023. godini umrlo 97.081 osoba. Prošle godine je približno svaki drugi stanovnik Srbije umro od bolesti srca i krvnih sudova (49,7 odsto), svaki peti (20,9 odsto) od malignih tumora i svaki trinaesti od posledica šećerne bolesti (2,9 odsto), povreda (2,4 odsto) i opstruktivnih bolesti pluća (2,4 odsto), pokazuju podaci najnovijeg Zdravstveno-statističkog godišnjaka Srbije koji je objavio Institut za javno zdravlje Srbije "Dr Milan Jovanović Batut" .

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.