Bećković: Litije u Crnoj Gori zadivile svet

Ostavite komentar


  1. Mene je licno Beckovic razocarao sto ne sme da komentarise ekonomsku i politicku situaciju u Srbiji. Prica o Titu,partizanima i cetnicima i eventualno o situaciji u Crnoj Gori. Zasto ne sme nista da kaze o ovom ludilu u Srbiji i Vucicu,cega se on plasi ,da ce otici u zatvor mladic od 90 godina.Ako on kao akademik ne kritikuje ovo naprednjacko ludilo ,pa ko ce onda!

    1. Ćeradžija neće da se ćera sa onim koji ga ljebom rani. On u vlasti, ćerka u opoziciji ko god da dođe na vlast oni su pokriveni. Jel ti sad jasno.

    2. I mene je razočarao. I ne samo Bećković, već cela SANU. Savili se ko sinji kukavci oko apanaže koju dobijaju od građana Srbije, i ne dišu. Da to Vučić˛&Hajduci ne bi shvatili kao vetar promena. I ukinuli im je!

  2. Al ovi su genijalci sto ih je razocarao Beckovic. Cime vas je razocarao? Jel ste vi upoznati sa dosadasnjim radom doticnog? Sta to danas Beckovic radi suprotno od onog sto je radio pa bar zadnjih 30-40 godina?
    Mogu samo da kazem da je velika steta sto su sve te nacionalne velicine dosle ovde u Srbiju, i da je steta koju su napravili zagadjenjem drustva koje su proizveli, nemerljiva. Steta sto nisu ostali u svojim dedovinama da ih odatle brane.

  3. Zadivile svet?! 99 posto ljudi u svetu nije ni ćulo za Crnu Goru, niti ih ta malena zemlja uopšte interesuje.

  4. Ne da su se zadivli već nas sažaljevaju i brinu što živimo u vreme pre Francuske revolucije 1789. a na delu evropskog kontinenta! Jedino se raduju što su nam okupirali državu domaći lažovi i lopovi, zbog čega prinuđuju mlade a umne da beže iz nje.

  5. Ne da su se zadivli već nas sažaljevaju i brinu što živimo u vreme pre Francuske revolucije 1789. a na delu evropskog kontinenta! Jedino se raduju što su nam okupirali državu domaći lažovi i lopovi, zbog čega prinuđuju mlade a umne da beže iz nje. A Vama se smeju jer tražite da se Srbija vrati u Srednji vek, kada su vladali kraljevi, najveće ubice, a bogati odozimjući od drugih.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.