Bećković: Vlast uređuje medije tako da ih deli na opozicione i one bliske vlastima

Ostavite komentar


  1. Divno je videti Olju a tek utisak to nedostaje Srbiji.Znam ko je odbio ali brzo ce doci dan kad bi pozeleo ali bice kasno.Veliki poz.i srecno svima nama koji imamo dar da razumemo sve.

    1. Postovana, ne zamera Vam niko, jer Olju ne moze i ne treba da gleda svako, a i ne mogu svi to da shvate i prihvate i da prate u tempu kojim ona plasira informacije.
      Vidite, minimum je 120 IQ. Hvala na paznji

      1. Veoma interesantno? IQ 120 a komentar se, ni po čemu, ne razlikuje od komentara prosečnog srpskog glupaka, kome je IQ ravan broju cipela? I onaj sa tim kvocijentom, sebe smatra najpametnijim u čiju pamet, čak ni on sam, nikada ne sumnja?! Smešni ste mama Milice.

  2. Kad se setim kako su žuti palili i žarili kod Olje , a od mediske slobode samo prštilo da ne pričam o tržišnoj privredi koju zagovarala drugosrbijanka,pa kad se ona nadje na tržište suze. Aca Srbin razvaliće tu imisiju dovoljno je samo da sa reprizama Oljine emisije uporedi ove nove. Već vidjeno istrošena roba sa greškom neće učiniti ništa nit kod drugostbijanaca ni kod rulje. Aca Srbin za rulju je zakon

  3. E jos da nam se kaze koji je to ‘kolega’ odbio da gostuje na otvaranju, da znamo sta su i ciji stavovi je jedna od obaveza novinarske profesije, ne privatna informacija novinara.
    Ima onih koji bi voleli da mu zapisu ime, pa da ga se sete jednom u buducnosti …

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.