Bekić: Očekujem uskoro onlajn nastavu, deca su veliki epidemiološki problem

Ostavite komentar


  1. i zute trake su sprecavale da se Jevreji, koje su tadasnji NAUCNICI proglasili nepodobnom rasom, mesaju sa superstrava Arijevcima. inace, te propusnice ce dovesti i osobu koja ima nivo antitela 10 puta iznad nivoa imuniteta u stanje da se ne mesa sa sveze vakcinisanima, ili da se vakcinise opet, sto nauka inace ne podrzava – dodavati vakcinu na postojeci imunitet.

  2. Nije ni trebalo poceti „normalno“ skolsku godinu, nego po kombinovanom modelu, a upotreba maski u skolama je trebalo da bude OBAVEZA, a ne samo preporuka. Nijedno dete u srednjoj skoli u kojoj radim ne nosi masku. Ta glupost da se maska stavlja samo kad zauste da nesto kazu je od starta osudjena na propast. Licno nisam vakcinisana (zbog autoimunih bolesti i mnogih alergija), ali svi moji ukucani jesu. I pored toga, majka se zarazila. Provela sam 2 nedelje pod maskom u stanu negujuci je i nisam se zarazila. Inace, u svakom odeljenju puno dece izostaje, bolesna su. Nazalost, od pocetka pandemije – deca se izuzetno retko testiraju, pa se, i ako jesu pozitivna, provlace ispod radara i sire krug zarazavanja. Sve, ali sve ste uradili pogresno…

  3. Kafane rade, sportske hale rade, kockarnice… uvode se propusnice za vakcinisane pole 22h. A dece neće smeti u školu nikada, čak i ako su vakcinisana?

  4. On je lud covek pa deca nas sve zarazise cele porofice su bolesne cak i bebe jer se iz skole i vrtica donosi virus stop pandemiji otvorite oci i vidite sta nam radite Sarcevic je za tebe gospodin ti pojma nemas.

  5. Ako su zabrane, zabrane neka budu za sve, a ne deci da se unisti detinstvo. Bitno da kafane rade, i to i one po selima gde je najvise steciste kojekakvih, iste te kafane i ne rade samo do 22h, nego do jutra, tj neograniceno…

  6. Deca jesu rizična i veliki prenosioci, ali zašto retko ko govori u kolikom je riziku nastavno osoblje?
    Dalje, ne sedimo svi po kafanama, te su nam propusnice u tom smeru potpuno nebitne.
    ZAŠTO nema KONTROLE već postojećih mera (maska, distanca), i kako zaposleni u firmama da se štite od bahatih i neodgovornih, plus partijskih uposlenika??

Ostavite komentar


Društvo

Amerikanac uhapšen s pištoljem u Beogradu, u tužilaštvu se branio ćutanjem 6

Amerikanac uhapšen s pištoljem u Beogradu, u tužilaštvu se branio ćutanjem

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu saslušan je državljanin Sjedinjenih Američkih Država Aleksander Martin M. (36) zbog sumnje da je 27. jula 2024. godine u centru Beograda neovlašćeno nosio pištolj sa okvirom u kojem se nalazilo šest metaka, dok je u sobi jednog hostela gde je neprijavljeno boravio, neovlašćeno držao još jedan okvir i 14 metaka različitog kalibra.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.