Belivuk potvrdio da je bio deo rušenja u Savamali, Miljković kontaktirao sa Vulinom

Ostavite komentar


  1. Čekajte malo, kako to? Vi ste nam objašnjavali da je čovek za vezu sa klanom bio Novak Nedić? Sam Belivuk danas tvrdi drugačije, ko onda laže? 

  2. Zamisli u normalnoj drzavi da izneses ovakve tvrdnje.
    Pa pola vlade bi zavrsilo odmah iza brave ,dok se ne dokaže suprotno.
    Ili bi podneli ostavke. Ali mi ne živimo u normalnoj državi.

  3. Оптужени има право и да лаже на суђењу. Ипак надлежни органи треба да провере све што је Беливук рекао, а не би било на одмет и да се на суду суоче оптужени и они из структура власти за које тврде да су њима сарађивали.

  4. Sud treba da utvdi da li je Belivuk ubio odredjene ljude ili ne, a on kao dokaz da to nije ucinio navodi da je clan SNS, da je uvestovao u rusenju nelegalno sagradjenih objekata, da je obezbedjivso stranacke skupove i sprecavao da se pogrdno skandira Vucicu na tribinama. Mizda ga je SNS angazovala za pomenute poslove, ali ga nije angazovala da diluje drogu i ubija ljude.

  5. Kako ih je iskoristio i spakovao. Ha ha
    I ne samo njih već prilično saradnika.
    Idemo dalje…

  6. Nema tog tužioca u Srbiji koji sme i hoće da radi posao za koji je položio zakletvu da će ga raditi. Srbija je samo teritorija. Ne uređena država.

  7. Ovo suđenje je još javno?!? Brnabiću, hitno traži da se isključi javnost, ukopaće va Belivuk!

  8. Još nešto: zajednička imenica „mala“ je nastala od turske reči „mahala“ što predstavlja naziv za delove grada ili ti kvart i kao takva se uvek piše odvojeno od njenog naziva.

  9. Ave se to vec zna.Bez podrske vrha vlasti ovaj klan ne bi stigao ovako daleko.Pohapsiti s e iz vrha koji su imali kontakte sa njima.

Ostavite komentar


Društvo

Šta je ašvaganda, čija popularnost enormno raste? 7

Šta je ašvaganda, čija popularnost enormno raste?

Ogromnu pažnju pretežno mlađe populacije privukla je biljka ašvaganda, koja se koristi u vidu suplemenata ili praha. Na društvenim mrežama se dele snimci korisnika ašvagande, što još više pospešuje njenu popularnost i prodaju. S obzirom da je relativno nova na tržištu, postavljaju se ključna pitanja o njenim dejstvima i posledicama.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.