Vučić položio venac, Putin poslao čestitku: 80 godina od oslobođenja Beograda

Ostavite komentar


  1. ..ono sto nije uradila vojnicka cizma da pokori narod danas je to uradila njihova kreditna kartica..robujes te robujes..slava nasim i bratskim herojima velikog rata ..

  2. Podsetnik na sve ljude koji su se borili za slobodu Srbije. Vreme da se setimo ko je oslobodio Beograd 1944 a ko ga je tad bombardovao tada. Isti oni koji su i 1999 a mi se sad pravimo da zaboravljamo ko je uvek na našoj strani a ko je protiv nas.

  3. Zašto venac na Spomenik neznanom junaku. Oslobodioci Beograda 1944. godine su poznati, pa čak, iako je to Vučiću, izgleda, nepoznato, imaju i svoje groblje, preko puta Novog groblja u Beogradu. A možda mu je poseta tom groblju neprijatna, jer može da susretne ljude koji stvarno poštuju oslobodioce 1944. i vole svoj grad, Beograd.

  4. Vlast se sa pijetetom seca Sovjetskih oslobodilaca,dok se stidi partizanskih kojih je u oslobadjanju Beograda poginulo 3 puta vise,cinizam,toliko o falsifikovanju istorije.

  5. Grob Neznanom junaku na Avali nema nikakve veze sa oslobadjanjem Beograda. Glupost SNS vlasti i Vucica, ali zgodno da se i rusi pomenu koji su se srusili na Avali jer je pijani Zukov hteo da upravlja avionom.

  6. Nekada je ovo bio nas praznik.
    Već deceniju ovo je vašar Ruskih sluzbi i njihovih pudlica.

Ostavite komentar


Društvo

Brankica Janković: Reakcija RTS-a povodom situacije na Krosu stigla je na vreme 8

Brankica Janković: Reakcija RTS-a povodom situacije na Krosu stigla je na vreme

Poverenica za zaštitu ravnopravnosti Brankica Janković je navela da je, nakon pisanja pojedinih portala o slučaju takozvane diskriminacije dečaka u Novom Pazaru na Krosu RTS-a, javnost opravdano bila zabrinuta i ljuta. Poručila je da je izuzetno dobro što je reakcija RTS-a stigla na vreme, kao i da je pojašnjenje u Dnevniku RTS-a bilo i te kako dobrodošlo.

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. i 20. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.