Beograd jutros drugi grad po zagađenosti u svetu

Ostavite komentar


  1. A vlast ćuti danima.
    Pa, majku mu, uradite nešto!
    Par-nepar za automobile, davno je izmišljeno,…
    Smenite prepametne koji donose odluku da gori deponija u Vinči,…,
    URADITE NEŠTO!

    1. Kako bi bilo da MI uradimo nesto, u mesto dto cekamo da nam drugi urade nesto za nas?
      Kako bi bilo da u mesto sedenja za tastaturom i pisanja komentara izadjemo i izrazimo nase nezadovoljstvo sto nam ruse Kalemegdan, zagadjuju okolinu, obesmisljavaju Trg…. ?
      Hoce li neko da izadje i kaze “Dosta!”?
      Nece?
      Lepo vam je ovako?
      Nisu ONI krivi. Mi smo.

  2. Ocekuje se smanjenje , vec tokom sutrasnjeg dana , jerbo je ministar Goran Trivan , interventno posadio 1000 stabala , na prvoj liniji fronta , ka Vinci…

  3. Priroda se brani i priroda će zestoko kazniti nasilje nad prirodom. Zagađena voda je jedina odbrana prirode od nasilnika i lovokradica, šumokradica i ribokradica. A zagađeni vazduh je poslednja odbrana prirode od bahatih građana, sugrađana, malograđana, međugrađana i ostalih osvajača teritorije koji bez skrupula uništavaju sve oko sebe.

  4. I Velika Plana je zagadjena kao Beograd, i kod nas je SNS na vlasti.

  5. A šta je sa ostalim gradovima? Vidim na sajtu Agencije za zaštitu prirodne sredine da su u crvenom i Smederevo, Valjevo, Užice, Niš, Pančevo….

  6. Hitne mere snsovske:Vesić i zamenik mu Dr Rado-ič,čekaju kišu i vetar!

  7. Za ovako vaznu vest od zivotne vaznosti za glavni grad i celu drzavu, nema izjava za stampu i nikakvih komentara. Velika greska vlade i svih odgovornih. Ima li planova za buducnost kako popraviti ovo zagadjenje???
    Veoma los performans vlade Srbije vec godinama.

  8. Zasto se istrazivacki novinari ne bave otkrivanjem uzroka najvece zagadjenosti na svetu? Nece biti da su samo automobili izvor tolike cadji u vazduhu…

  9. I to neko treba da veruje?
    Nikada niste bili u industrijskim gradovima – recimo u Kini, Indiji i slicno?
    Neverovatne lazi i propaganda!

  10. kVidite, kad god se radi o supstancijalnim zivotnim pitanjima u ovoj zemlji, cim nema mogucnosti da laze folira spinuje blefira igra na kontranapad, on bezi i sakriva se u jajince. To je taj hrabri branitelj Srba .

  11. A kako da ne bude kad ovde zivi Vucic i ministri njegove vlade??? Cudo je da nije najzagadjeniji.

Ostavite komentar


Društvo

Kreni-promeni: Hitno rešiti problem klima uređaja u porodilištima 10

Kreni-promeni: Hitno rešiti problem klima uređaja u porodilištima

Pokret "Kreni-promeni" ocenio je danas da je potrebno hitno rešiti problem "nehumanih uslova" u porodilištima u Srbiji i nepostojanje klima uređaja.Izvršna direktorka "Kreni-promeni" Marina Pavlić na društvenoj mreži "Iks" kazala je da im veliki broj porodilja piše o nehumanim uslovima u porodilištima, kao i da usled nedostatka klima uređaja majke i bebe imaju jako teške uslove.

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.