Skoplje, Sofija i Pariz najlošiji za život doseljenika: Na kom mestu se nalazi Beograd?

Ostavite komentar


  1. Znam da Beograd izliva kanalizaciju u reke, znam da nije bas nesto cist, znam da je beogradski vazduh veoma zagadjen, znam da se uvek na izborima otimaju za mesto gradonacelnika i da se napred receno ne menja,.. ali eto sad sad znam i ovo za doseljenike. A sta se drugo moglo i ocekivati?

  2. nemojte molim vas, beograd dusu ima, srce ime, najotvoreniji grad na svetu, kad bismo se zezali

  3. Ilegalni imigranti, kakvi crni doseljenici. Doseljenik je neko koga pozoves i ko ti treba, a ne ko je dosao nepozvan.

  4. „Građani evropskih država odgovarali su na pitanje da li je njihov grad dobro mesto za život imigranata, prenosi.“

    NIje precizirano koji su još kriterijumi korišćeni osim mišljenja građana i da li ih je uopšte bilo.
    Malko je neozbiljno raditi statistiku i izvoditi tako ozbiljne zaključke na osnovu subjektivnog mišljenja pojedinaca. Drugo, ti pojedinci bi trebali takođe da se razvrstavaju prema polu, uzrastu, stručnoj spremi…nije svuda isto.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. i 20. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.