Beograd poklanja deset hiljada srpskih zastava

Ostavite komentar


  1. Znaju li ovi SNS primitivci da R.Srbija ima zakon kojim je regulisana upotreba i način isticanja zastave?!?

      1. I ja sam mislio da je bojenje beograda u nemečke zastave na dan bombardovanja u II svetskom ratu najdebilnije i najodvratnije što ova ekipa može, ali ne lezi vraže… Vreme je da im podelimo motke za te zastave!

  2. Zastave su sigurno kupljene od firmi čiji su vlasnici lekari, medicinske sestre, farmaceuti i drugo medicinsko osoblje.

    1. Adolf Hitler je shvatao uticaj simbolike na prihvatanje fasisticke ideologije i masinerije od strane mase. Drzavna i zastava nacisticke partije su u tom smislu zloupotrebljavane do krajnjih granica, a rezultat znamo. Istu situaciju sada imamo u glavnom gradu nase voljene zemlje, a njihove drzave. Sledbenici nacista, koji su od nas oteli drzavu, na najveci hriscanski praznik dele drzavno obelezje nama da bismo njime pruzili podrsku nasim lekarima. Koja je to uvrnuta logika? Probudite se, ljudi! Smrt fasizmu, sloboda narodu!

    1. Ne boj se i to ce biti.Ceka se samo da predsednik objavi da je pobedio korona virus i onda ce u znak zahvalnosti gradjanima Srbije koji su trpeli torturu,podeliti svoje slike.

    1. Ne boj se i to ce biti.Ceka se samo da predsednik objavi da je pobedio korona virus i onda ce u znak zahvalnosti gradjanima Srbije koji su trpeli torturu,podeliti svoje slike.

  3. Čemu ovo služi a još ni ne radi?
    Molim novinare Danasa da saznaju sve detalje ove nabavke i kasnije podele zastava. Pa ovo je sramotno šta se radi!

  4. To ti je , kada dezerter deli državne zastave???!!! „Neki će se vratimo, a neki će izginete!“

  5. Tačno pre 5 godina sam zbrisao za Kanadu,niko nije znao za plan,osim supruge i mog matorog,imao platu 1000eura!Nostalgija?Hehehe,jesi li ozbiljan?Toliko o zastavi!

  6. Od mahanja zastavama lekarima i medcinskim sestrama će sigurno biti punije srce. Kad već novčanik nije…
    Selo gori, baba se češlja, virus hara, a Vesić nas pravi budalama.
    Uzgred, ko hoće da se kladi da te zastave šije neka „povezana“, odnosno burazersko-kumovsko-partijska firma? Niko neće da se kladi? Što, svi to znaju?

  7. Umesto da zaustavi stranacko zaposljabanje u zdravstvu,kupovine diploma i poveca plate predsednik poklanja zastave.Uzasno.Mada i ne cudi posto je svojim najavama o hiljadama mrtvih direktno uticao na smrt srcanih bolesnika.A da i da ne zaboravimo mts kompaniju koja je poslala uznemirujuci sms u pola 10 uvece sto je krivicno delo sirenje panike.Naravno za njih zakon u ovoj zemlji ne vazi.

  8. Što je tuđe nije skupo. Sram da vas bude, ništarije jedne! Na zastave trošite narodne pare, a narod ste zatvorili! Što od svojih para niste kupili, lopovi?!

  9. Lepo što ste to podelili, sada građani tačno znaju ko su SNS botovi i gde stanuju.

  10. Ako ste mislili da ste se lepo dosetili da iza srpskih zastava sakrijete vas nitkovluk, moram vas razocarati.

  11. Gde se mogu poruciti,koliko kostaju?Moze pouzecem,brzom postom?Platicu od onih sto evra sto cu da dobijem od drzave.

  12. a sto da ne!zastave Srbije treba svaki dan isticati!u americkim filmovima bez obzira koja je tematika filma,ima americke zastave!ko se stidi svoje zastave ona ce ga ispratiti do vecnog pocivalista(i to je bio obicaj u Srbiji)ja placam porez drzavi i ako nisam dobio zastavu,cestitam na ideji,a ovom mentolukome sve smeta,nek nesto uradi sa sobom!ili sa zenom ,ako je ima,a nema je, drugi to obradjuju,!

  13. Zabranjeno isticanje u privatne svrhe, van državnih institucija, državne zastave sa grbom, kazna 40000-400000

  14. Da, da. A onih 100 evra beše može da se nekako pretvori u nitro-glicerin? Mislim, samo pitam.

  15. E duvaj ga Vesicu lopino,, grad beograd u ime predsednika“poklanja zastave? Ko je maznuo lovu ili proviziju od kupovine zastava? Ti ili predsednik ili si ti to za partiju odradio?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.