Beograđanin pretučen na Korčuli, napala ga četvorica muškaraca

Ostavite komentar


  1. Nemoj tamo više da ideš, iz kojeg god motiva da si dobio batine. Očigledno je da su kriminalci policiji poznati, ali da ih ne žele uhapsiti.

  2. …sve u svemu, skiper je ovde jedini kriv – zbog psovki i uvreda. Mislim da mu je trebalo napatiti kaznu, uz drustveno koristan rad, ali u Beogradu – zbog njegove bezbednosti.

  3. Pošto radi kao skiper i dolaziće ponovo ne sme da kaže šta je zaista bilo. Tukli ga kao Srbina.
    Ali… Mogao je i plantažu borovnice da ima ili pekmez da pravi, svinje da gaji.. On hoće da bude kapetan ladje u hr.

  4. Od toliko mesta naš narod ide kod tih srbomrzaca iskompleksiranih, da nemam hleb da jedem tamo nebi otisla a tek nasi koji tamo letuju njima treba posebno maltretiranje da jednom za svagda shvate koliko nas mrze .

  5. Sve korektno, svasta sam za 58 godina procitao, zamisljam dosao u Krusevac Hrvat, i neko da ga isprebija, nemoguce, covek sam, ne ide, niko ne bi podigao ruku na njega, greh, e u tome je razlika, izmedju nasilnika i obicnog coveka

  6. Sve je ovo rezultat kampanje, koja traje decenijama, da se bez odlaska na more ne može živeti. Idi, plati, dobi batine… I hvali se da si bio i da je sve super. Da je recimo Jevrejima glavna destinacija Berlin?

  7. Nije toliko nacionalna osnova (mada jeste sigurno i to), koliko su tamošnji lokalci džudže seljačke neotesane. Ne vredi, može ceo Holivud da im dolazi svake godine, oni od mentaliteta čuvara koza ne mogu da pobegnu.

  8. Bio sam na Hvaru 2011. kad je Stefan Kapičić dobio batine u poznatom hvarskom klubu Carpe Diem. U 3 ujutru. Zakačili se oko stolice, i mesta za stolom. Sutradan je sva štampa, kao i sada, pisala kako se radi o medjuetički izazvanom sukobu. Par dana kasnije sam na ulici sreo Stefana i pitao ga da li zna bar jedan grad u Srbiji u kome ne bi dobio batine kad bi se pijan u lokalnom klubu kurčio u 3 sata ujutru? Pitao sam ga da li zna bar neki klub u Beogradu u kome mu se ne bi desilo isto što i na Hvaru, bez obzira što je „svoj na svome“, i što se kurči pred „svojima“? Nije znao. Nisam ni ja.

  9. da je bas ovako bilo?To je njegova verzija.Traze ljudi nevolju, hoce da budu veliki i tamo gde je bolje ,da se sto manje isticu.To sto su Srbi sve zaboravili,ne znaci da su i drugi.Naprotiv pamte
    sve i tumace kako im je volja, a i moze im se u svojoj zemlji.Ako to nije jasno, menjajte destinaciju, mada zbog vec tradicionalnog stava,
    da ne kazem sta ruznije, se izbor prilicno suzio.

  10. Dva sata nakon ponoći, bilo je i alkohola, vozača nazvati budalom… Za to se dobijaju batine u svakom gradu na Balkanu.

  11. Još im se izvini što su te bili.
    Imam utisak da samo srpski turisti znaju da je hrvatska policija ljubazna,ali zato ne znaju,nažalost,da prebiti Srbina spada u turističku ponudu Hrvatske.

  12. Ovakve batine sam i ja dobio u po bela dana jer sam sprečio biciklistu da bije moju suprugu koju je udario s’ leđa biciklom na trotoaru preko puta Tašmajdanskog parka. Posle udarca biciklom ona je za njim rekla -idiote. I on se vratio spreman da je udari, tu sam se ja podmetnuo, računajući da neće da bije čoveka koji u jednoj ruci drži kesu sa kolicima a u drugoj ćerkicu od tri godine. Ali ,prevario sam se. Ubio me ko sliku, tukao me i rukama i nogama, dok nisam pao. U po bela dana , nedelja, kod Tašmajdana, niko ni da pritrči, reč da kaže…U urgentnom su policajci uzeli izjavu i bili veoma prijatni i nikom ništa.
    Šijanac me danas povremeno boli ,jer me zavalio nogom, mogao je glavu da mi otkine.
    Elem, kada naletiš na skota, nije bitno jesi li Srbin na sred Terazija ili na Stradunu. Vremena su takva, treba ćutati i trpeti, sklanjati se, kriti se…ko ne može u goru i planinu, neka kopa zemunice.

  13. Posle ovakvih clanaka uvek se zapitam kako to da Srbija nema ni jednu jedinu luku ,ni pedalj obale na Jadranu.Pa i Bosanci imaju bar Neum….

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.