Beogradski ZOO vrt je 18. septembra 2011. godine, bio centar sporta, kulture i dečijih osmeha. Naime, već punih 15 godina Karate Klub „Nippon“ iz Beograda sa svojim predsednikom Tanjom Petrović i direktorom Zoološkog vrta, gospodinom Vukom Bojovićem, organizuju „Beogradsku sportsku bajku“ .

Na ovoj manifestaciji svoje programe su predstavile najpriznatije sportske škole i klubovi iz Beograda, razna kulturna i edukativna društva sa brojnim nastupima, radionicama i demonstracijama.

Interesantan je podatak da su na ovoj priredbi bili prisutni brojni predstavnici političkog, kulturnog i sportskog života prestonice, između ostalih i ambasador Japana, njegova ekselencija Toširo Cunozaki, koji je pozdravio požarevljane i iskoristio priliku da se upozna sa radom Karate Kluba „Požarevac 92“.

Tradicionalno, od samog početka organizovanja ove atraktivne priredbe, na njoj nastupaju i članovi Karate Kluba „Požarevac 92“. Ove godine, Požarevljani su se predstavili sa demonstracijom sportskog poligona spretnosti, koji je bio namenjen najmlađoj populaciji malih sportista od četiri do 12 godina. Izuzetno zanimljiv, ali i zahtevan poligon je uspešno savladalo 45 požarevačkih karatista, veliki broj dece iz Beograda, drugih gradova Srbije, ali i dece predstavnika diplomatskog kora u Beogradu. Požarevljani su ostavili sjajan utisak svojom organozacijom i nastupom mališana jednobrazno obučenih u klubske majice. Svi učesnici su nagrađeni atraktivnim medaljama koje predstavljaju sjajan podsticaj za dalji rad i druženje u renomiranom požarevačkom klubu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari