Beogradski aktivisti: Nećemo dozvoliti rušenje Sajma i širenje Beograda na vodi

Ostavite komentar


  1. Beograd ima dva celika stadiona i jos 4 manjih stadiona , u Zemunu , Hajduk na Zvezdari., Obilic, i na Medaku, nije li previse. A Sajam nedamo, gradise ga nasi gradjevinari koji izgradise mnoge gradjevine,brane, puteve aerodrome po Svetu , a sad nam rade i kurta i murta neki kinezi. uzas.

  2. Bravo aktivisti, bravo Anita u spoznaji svoje ljudske misije.
    Cilj opravdava sve vrste aktivizma.

  3. Само да смо против па није важно јесмо ли у праву или не.

  4. E pa sve je moglo da prodje, ali za naš sajam ćemo da ratujemo ako treba! Dosta više rasprodaje gradskog zemljišta i rušenja najlepših delova grada! Još nismo preboleli železničku stanicu, a oni bi već da udare po sajmu! E sajam ćete morati baš da osvajate!!!

  5. Pa da, onome ko se predstavlja kao Seljak, sajam i ne znači ništa, njega kao svakog provincijalca fasciniraju visoke zgrade i soliteri.

  6. Ako sada prodje rušenje sajma, za 10 godina na redu je avalski toranj, da bi gradili Beograd na planini!

  7. Društvo arhitekata Beograda i Srbije, dali oni imaju svoje mišljenje o ovom Investitorskom urbanizmu?

Ostavite komentar


Društvo

Biljni lek namenjen i deci starijoj od šest godina može ozbiljno da ugrozi zdravlje kada je neophodna transplantacija jetre 10

Biljni lek namenjen i deci starijoj od šest godina može ozbiljno da ugrozi zdravlje kada je neophodna transplantacija jetre

Biljni lek Iberogast koji je u slobodnoj prodaji i može da se poruči putem interneta, a mogu da ga koriste deca starija od šest godina, adolescenti i odrasli kao simptomatsku terapiju za smetnje sa verenjem, ali i za ublažavanje simptoma gastritisa i drugih, može da izazove oštećenja jetre, a kako je još prijavljeno u Evropskoj uniji, bilo je slučajeva i otkazivanja tog organa.

Naslovna strana

Naslovna strana za 6. i 7. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.