Beogradski centar za ljudska prava osudio protest u Deliblatu protiv migranata

Ostavite komentar


  1. Gospodo iz NVO, ne trgujte sa migantima, lazni dusebriznici. Bosnska vlada je rekla, da je njihova briga stanovnistvo Bosne, a ne migranti i iselila ih i Tuzle. Ako toliko brinete naselite ih u vase stanove.

    1. Neka gospoda iz ljuckog prava lepo da uvate za ruke i lepo da ih povedu kuci,to bi bio lep gest od njih,i da preporucuju ministrima funkcionerima i clanovima sns da i oni ponesu kuci lepo migrante. A cardak u Deliblato treba deci ostaviti zbog svezeg vazduha ….

  2. Ja živim u Deliblatu i bilo je kola kao za seosku slavu. Dolazili su izgleda po partijskom pozivu zato što je bilo kola kojih nisam video u selu ali iz opštine Kovin, znači okolna sela, i kola sa registracijama Velike Plane ispred moje kuće. Policija ih je rasterala posle sat vremena. Drugi dan su stali kod mlina na izlaz iz sela. Kažu da je predsednik opštine zvao Vučića i da je rekao lično da neće dozvoliti tamo migrante.

    Po kom zakonu se to može? Zar ne bi trebalo da se sazove, mesna zajednica i skupština opštine pa da se raspravlja i donese odluka?

  3. Migrante smestiti u satore u Morovicu a nase gradjane koji dolaze iz inostranstva smestiti u objekte u Deliblatu.Ispade da su nasi gradjani,gradjani drugog reda.Migrantima vazdusna banja a za nase gradjane satori.A ova gospoda koja su na strani migranata,neka ih vode kod sebe,u svoje kuce,stanove,u Jajince….

  4. Postovana BG gospodo, ja imam samo jedno pitanje za vas. Gde su ovim mladim i snaznim momcima, ocevi, majke, zene, sestre, deca??? Ovo su alahovi sledbenici i vojnici, mladji i slicni onima koji su u bosni sekli glave!!!!

    1. Da li NVO po bilo kom pitanju koje se tice legalnih gradjana Srbije ikada igde zauzeo i izneo probleme i nepravde? Ko vas placa i ko ste vi uopste?

  5. ljudi u srbiji su protiv lazi koje pokusavate kao istinu da prodate. svoje ljude zatvarate u karantinu i prevozite nelegalno migrante i to uglavnom muskarce koji bi trebali da se bore za svoja prava u svojoj zemlji a ne u tudjoj zemlji. nadate se i vecem broju glasova? brinite se najpre za svoje ljude i njihova prava ! sto se tice nataliteta uklonite 5G iz srbije a ne igrajte prodadzije. nemacka sada izgleda jadno zbog iste greske koju sad vi pravite. prodane duse! vi treba da radite za nas, ne mi za vas.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.