Bešlin: Ko želi da iseli Tita iz Kuće cveća, hoće obračun sa jugoslovenskim antifašzmom

Ostavite komentar


  1. Kuća cveća će biti bagerom stavljena sa zemljom, kao i svi spomenici komunističkim zlocincima koji su počinili veći genocid nad srpskim narodom nego nemački nacisti. Neka ga Bešlin nosi kući i neka ga mete u teglu od krastavčića, pa neka mu mantra svake noći.

  2. Niko nema pravo da gazi i ruši istoriju naroda.
    Antifašistička borba našeg naroda treba da bude svetla tačka, oslonac i spona sa svim državama.
    To se na zapadu veoma ceni.
    Ovo prekrajanje istorije, posthumna pomilovanja i druge gluposti, samo nam donose štetu, kako sa zapadom, tako i sa istokom.
    To je kamen u cipeli koji su nam samo dušmani mogli postaviti, da se među sobom svađamo, a ništa dobro dobiti nećemo.

  3. Zasto sada Srbi zive ovako da zahvale Titu i komunistima. Ono sto nisu uspeli Nemci i Tito sa Srbima i Srbijom, nazalost dovrsi Sloba.

  4. Још нас даве злочинцем Брозом и антисрпском, комунистичком идеологијом да би њихови потомци држали Србе и Србију заробљене у времену.
    Србија је окупирана и распарчана после Др. св . рата од простих и похлепних безбожника, убица и пљачкаша.
    Само Србе даве и у 21. веку својом лажном историјом и фалсификатима.
    Тај антифашизам је побио, на робију послао, опљачкао и упропастио стотине хиљада невиних, сељаке, Цркву и свештенство, службенике, средњу и високу класу, образоване и вредне грађане.

  5. Ovaj se nalupetao o jugoslovenstvu prilično. Uzgred, od pomenutih milion žrtava rata, najveći broj su bili Srbi, a veliki broj su pobili oni zločinci koji su se kasnije kamuflirali i konvertovali u komuniste i jugoslovene.

  6. @ Realco, realnost je da nisi procitao nista sto je bilo zabranjeno. Komunjare iz Srbije nisu bile svesne sta su radili komunjare ustaske, nisu videli sta rade kvazi komunjare konjusari crne zute monarhije. A sta je to Slobodan uradio nista, imao sa cim ali nije imao sa kim. Ti si jedan id takvih. Preporucujem da nekako posetis arhiv Vojvodine i potrazis dokumenta ko je bio Tito. Treba ga izmestiti u NDH da se potvrde kao antifasisti. Za svaki slucaj malo ga preseliti i kod konjusara.

  7. Српска православна црква , треба да истера ђавола Јосипа,који је ту исту цркву прогонио и сатирао.Није био Србин и није био верник наше цркве а много је зла нанео и за живота а и последично после смрти раздором међу људима

  8. Срби никада нису били фашисти и увек су се борили за слободу и своју и туђу. Но то не значи да желимо кућу смећа овде. Тај који каже да се ,,нападом на Броза“ обрачунава са антифашизмом и бла-бла, не жели добро ни овом народу, ни овој земљи. Нека га слободно узме и нека му стоји у соби, може да клања пред њим.

  9. Dokle God se antifasizam bude poistovecivao sa bandom koja je izvrsila drzavnih udar, ubijala I pljackala nevime ljude dotle ce I taj antifasizam deliti sudbinu te bande nepresudjenih zlocina.

  10. Острашћене Бешлинове приче.Типичан клише комунистички.

  11. Које замлаћивање. Поменути уопште и не лежи ту, свако упућен зна праву истину.

  12. Tito je snimio kuću Milutina Savčića neimara i jedan od Srpskih graditelja osiromasšene Srbije posle Turaka i ratova do 1918 ,svoje bogatstvo je ugradio u Srbiji i poklonio ga istoj za razliku od ovih sada koji otimaju i uništavaju Srbiju tj.osiromašuju,..Titu nikako nije mesto na tuđoj imovini niti onda a još manje sada zašto je problem da bude prebačen na groblju ,uostalom Milunka Savić i naše vojvide proslavljene su tamo a ovaj bandit ne zaslužuje ništa dobro od Srbije jer je zahvaljujući dvojici izdajnika Rankovića i Krcuna pobio najviše Srba,.tako da ne zaslužuje ništa dobri osim da se pamti kao uboca Srbije…

  13. Већ постаје досадно, веома досадно. Бојите се истине и знања као ђаво Крсга.

  14. Da se ne prepire više…i ne dele srbi na četnike i partizane….antifašiste i fašiste…komuniste i monarhiste……Treba da se teritorija vrati na stanje od 1903 godine. Pa da se živi u miru.

  15. Срби морају ствари истерати на чистац!!!Броз је командант окупационе војске и вођа терориста!!!Какав антифашизам и сличне небулозе….

  16. Gospodine Bešlin, molio bih Vas da se kao istoričar izjasnite javno i kažete ko je bio Tito! Posle toga možemo raspravljati o tekovinama NOB-e!!!

  17. Тито је био човек који је радио за интересе и власт а Дража Михаиловић је би врховни командант југословенске војске и бранио отаџбину. Већ сам на писала 100за1 и тако су страдали Срби а колико је побио после рата и тај Бешлин вероватно је уживао плодове комунизма баш га брига за Србију.

  18. Tužno je kada „nučnik“ pravi ovakve kompromise se istinom da bi opravdao svoje iluzije i lep život zasnovan na tuđoj nesreći.
    Poistovećivati Josipa Broza i srpski antinacizam je manipulacija.
    Takođe, jugoslovenstvo i panslovenstvo nisu Brozova ideja nego su ideja Karađorđevića.
    Evo, hajde neka Brozov grob ostane a neka vrate na nacionalizovanu privatnu svojinu. Da vidimo koliko je iskrena ta ljubav prema Brozu.

  19. Bandita i ubicu srba pod hitno deportovati u Kumrovec, ako hoće da ga prime, a ako neće onda ga eshumirati i te ostatke kremirati i pustiti prah niz Dunav.
    Šta li su on i njegovi poslušni nečasni “ srbi“ uradili sa pravim srbinom Dražom Mihailovićem.
    Dok je god tih komunjara kao što su Vučić, Dačić itd., Srbija će biti u glibu.

  20. Beslin kao da pise nastavke za Bulajiceve filmove. Kako vas nije sramota druze Beslin?! Koja vojska, da ne kazemo paravojna formacija, je veci deo rata provela na teritoriji NDH? Ko je oslobodio Uzice, pa ga u miru prepustio Partizanima, da bi isti zbog zlodela vrsenih prema domacem stanovnistvu bili proterani prvo iz Srbije, zatim iste zime i iz Crne Gore.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 31. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.