Bešlin: Vučićev režim s rehabilitacije zločina prešao na revanšizam

Ostavite komentar


  1. Naši mladi se „obrazuju’ na društvenim mrežama i u grupama navijača, gde provladava primitivni nacionalizam i širenje mržnje.

  2. Bravo, g. Bešlin, najzad da neko pomene i obrazloži kako smo pod vlašću neodgovornih radikala dospeli u polje revanšizma koji će nas kao naciju izjesti do kostiju.

  3. Joj kad jedan filozof Bešin komentariše politiku. Jadni ste tajkuni sa ovakvim kadrovima.

  4. Boris Tadić je svoj stav prema Miloševiću sveo na odgovornost za izgubljene, a ne započete ratove. Put od toga do oproštaja Dačićevoj SPS i „kumovanja“ nastanku SNS je sasvim logičan.

  5. Teško da ćemo se ikada pomiriti, i teško da kamarad Bešlin može „podučavati miru“, ako nastavi da za svo zlo secesionističkih ratova devedesetih krivi samo jednu stranu. To možda i može, ali ne u Srbiji i ne među Srbima.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.