"Besmislene tvrdnje o policajcima u Potočarima"

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović

Ostavite komentar


  1. Podmukao napad namerno smisljen kako bi izazvao hajku protiv Srbije. Naravno mi se ne damo i ne padamo na ovako jeftine provokacije kojima mir i stabilnost nije u interesu. Na ovako javnim mestima i skupovima, bezbednosne mere se moraju shvatiti ozbiljnije i povecati na visi nivo, u buduce.

  2. Samo potezanje ovog pitanja od strane Radulovića je antidržavni, antinarodni i antibezbedonosni potez i dokazuje tvrdnje da je Radulović strani elemenat na političkoj sceni Srbije.

  3. Ministar je u pravu, to da li su poslati ili ne na zadatak to je manje bitno. Ne moze i ne treba da se objavljuju bas sve vesti kad je u pitanju interes nase drzave, a sto se tice odavanja sluzbenih tajni e to je sasvim posebna prica, mislim da se takvi slucajevi trebaju ostro sankcionisati.

  4. Kada su ovakvi skupovi u pitanju mere bezbednosti moraju biti na maksimalnom nivou.

  5. Slučaj u Potačarima mora biti rešen, i da zaista odgovaraju svi oni koji su krivi za takav slučaj. Krivci moraju da budu privedeni. Saradja Srbije sa MUP BiH mora da postoji.

  6. Ovo nije bio samo napad na premijera već i na našu državu. Dobro smišljeno i dugo planirano. Što pre da se kazne počinioci najstrožom kaznom

  7. Ovo nije bio samo napad na premijera već i na našu državu. Dobro osmišljeno i dugo planirano. Počinioci što pre da se kazne najstrožijim kaznama.

  8. Za šta se god uhvati naš Veliki Mešetar – sve ispadne naopako. A to govori o nedostatku intuicije, osećaja za realnost , vizije, a pre svega o njegovoj ličnoj nesposobnosti kao i njegovog tima kojim se okružio. Dokaz tome je i njegovo nedavno istrčavanje pred rudu, slikanje sa Dželatom srpskog naroda Klintonom , kojom prilikom ne samo što je potrošio znatna sredstva poreskih obveznika nego se još i teško izblamirao i naneo nepopravljivu političku štetu državi i narodu Srbije. Putešestvije u Potočari takođe je posledica loše političko bezbednosne procene, i kao takvo čist politički promaša . Kao nekadašnji gorljivi ratni huškač (sto za jednoga) morao je znati da ga tamo neće dočekati aplauzima. Nisu pomogla lažna saučešća. Bilo je to samo još jedno guranje prsta u oko rodbinama žrtava. Tako da je dobro i prošao.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.