Besplatan antistres događaj za građane ovog vikenda "Svako može da pukne" 1Mreža Naum

 “Svako može da pukne”, besplatan antistress događaj za građane – organizuje se ove subote od 14  do 17časova u prostoru „Miljenko Dereta“ (Dobračina 55, Beograd).

Posetioci će imati priliku da se u ovom terminu upoznaju sa smeh jogom, da budu deo antistres radionica, kao i da kroz psihološki skrinig prođu kroz psihološke testove za rano utvrđivanje simptoma depresije, anksioznosti i stresa.

Istovremeno, biće organizovane i art radionice, odnosno art terapije za mentalno zdravlje kao i prodajna izložba radova i proizvoda udruženja građana koja zastupaju prava korisnika psihijatrijskih usluga.

Događaj se organizuje u okviru projekta “Svako može da pukne”, koji sprovodi mreža NaUm, jedina mreža za mentalno zdravlje u Srbiji, uz podršku Vlade Švajcarske,  Caritasa Srbije i partnerskih organizacija Duše i Videe iz Beograda, Udruženja Zračak Valjevo i Himanitarni centar Duga iz Zrenjanina.

Organizatori najavljuju i da će svi posetioci na kraju dobiti poklon iznenađenje – prirodnu antistres terapiju za opušten i srećan dan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari