Besplatna internet konekcija na keju pored Tise u Novom Bečeju puštena je u rad, tako da ljubitelji mreže u najlepšem delu ovog grada mogu ostati u stalnom kontaktu sa svojim obavezama.

Besplatni internet domen prostire se kejom do Turističkog info centra, Teniskih terena, poteza Marine gde su splavovi pa sve do Amfiteatra na Tisi. Praktično, sada Novobečejci i njihovi gosti uz novu uslugu mogu besplatno surfvati internetom uz prelep pogled na Tisu.

– Ovom zajedničkom akcijom samo se upotpunjuje turistička ponuda Novoga Bečeja, a uzevši u obzir predstojeće Velikogospojinske dane kada se planira i dežurstvo mobilne internet ekipe postaćemo jedinstven grad u Srbiji koji je tako omogućio svojim gostima da u uživanju ostanu i dalje deo globalne internet komunikacijske mreže – kaže Saša Dujin, urednik Radija Novi Bečej. Internet je obezbeđen zajedničkim naporima ekipe Radija Novi Bečej i Timkomshopa iz Novog Bečeja, a uz podršku Mesne zajednice Novi Bečej, koja je pomogla kupovinu opreme i NIK sistema iz Novoga Sada, koji je trenutni sponzor internet paketa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari