Posle uspešno završene 21. manifestacije „Novosadsko proleće“ koje je bilo najveće i najposećenije do sada, na njemu je nastupalo 255 izlagača, više od 70.000 izlagača je posetilo izložbu, a 2300 ljudi je direktno učestvovalo u programima, Pokret gorana Novog Sada organizuje i prvu ovogodišnju „Cvetnu pijacu“. Izložba će biti održana sutra i prekosutra na platou ispred Sportsko-poslovnog centra „Vojvodina“ od 8 do 20 časova, a ulaz je besplatan.


Novosađani će moći da uživaju u velikom izboru sezonskog cveća, sadnog materajala, semena, zemlje i ostale prateće opreme za hortikulturu. Već osam godina Pokret gorana Novog Sada organizuje cvetne manifestacije u prolećnom i jesenjem periodu, kada građani na jednom mestu mogu da pronađu sve što je potrebno za uređenje bašte, vrta, balkona, kao i domova.

Pored izlagača sadnog materijala i opreme za hortikulturu, i ovog puta predstaviće svoje proizvode proizvođači meda i zdravstvno-bezbedne hrane iz organske poljoprivrede, a izložba će biti upotpunjena umetničkim i starim zanatima. Sutra će od 11 do 12 sati biti i održana radionica za najmlađe kroz koje će deca učiti da se na pravi način odnose kako prema svojoj životnoj sredini tako i prema ljudima iz svoje okoline.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari