Besplatne online konsultacije sa hematolozima 1Foto: ordinacija.lekarinfo.com

Kako bi pomogli pacijentima sa limfomom i hroničnom limfocitnom leukemijom  i istovremeno smanjili pritisak na lekare i hematološke klinike, Udruženje obolelih od limfoma LIPA je u saradnji sa Udruženjem LekarInfo omogućilo online konsultacije sa hematolozima.

„Za naše pacijente će jedan od 7 hematologa obaviti konsultaciju i odgovoriti na njihova pitanja, počevši od 09. juna, svakog utorka, srede i četvrtka“, stoji u saopštenju Udruženja LIPA. 

Da bi pacijent pristupio savetovalištu potreban mu je: smartphone (android ili IOS sistem) ili laptop/kompjuter ili desktop uređaj sa slušalicama/zvučnikom i mikrofonom. Ukoliko pacijent želi da se vidi sa svojim hematologom potrebna vam je i kamera

Savetovalištu se pristupa preko bilo kog internet pretraživača. Jednostavno, nakon registracije, popunjavanjem kratke forme,  pacijent dobija potvrdu da se registrovao. Link za pristup sa tačnim terminom dobija dan ili dva pre konsultacije. Svaki termin je ograničen na 20 minuta. Formu za registraciju pacijenti mogu naći na sajtovima lipe i lekarinfo

Jako je važno što će pacijent nasamo sa hematologom obaviti konsultaciju. Postoji i mogućnost da pre razgovora opiše problem koji ga muči i pošalje nešto od svoje dokumentacije, kako bi lekar imao jasniju sliku pred sobom“, navodi se u saopštenju LIPA.

Za sve dodatne informacije i objašnjenja pacijenti se mogu obratiti na [email protected] i [email protected]

Servis je potpuno besplatan i siguran. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari