Besplatne turističke ture za Mitrovčane 1Foto: mitrovica.info

Turistička organizacija Grada Sremska Mitrovica je za sugrađane pripremila niz besplatnih tura koje će se održati ove godine u tom gradu. Cilj je da se građani Sremske Mitrovice upoznaju sa turističkim atrakcijama grada.

Kako prenosi Sremskomitrovački portal, Turistička organizacija pozvala je Mitrovčane na besplatne ture u Sremskoj Mitrovici povodom Međunarodnog dana turističkih vodiča.

Građani će imati priliku da se upoznaju sa jedinstvenom izložbenom postavkom u našoj zemlji sa licenciranim vodičem, ,,Zapečaćene sudbine“ koja se nalazi u okviru Hotela ,,Srem“.

Zainteresovani mogu da se prijave na imejl [email protected], na broj telefona 022/618-275 ili ličnim dolaskom u turistički info centar, svakog radnog dana od 7 do 17 časova. Broj mesta je ograničen.

Program podrazumeva okupljanje ispred turističkog info centra u 10.45 časova.

Polazak je u 11 časova autobusom, te će vožnjom kroz grad licencirani vodič upoznati građane sa zanimljivostima i atrakcijama.

Nakon toga sledi dolazak u Hotel ,,Srem“ i obilazak muzeja sa kustosom, a potom povratak u centar grada nakon obilaska postavke.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari