Bez nepravilnosti na skupu Ne davimo Beograd

Zaštitnik građana obavio kontrolu rada državnih organa tokom protesta od 13. jula

Ostavite komentar


  1. Dobro, ovaj put je rešio da bude zaštitnik gradjana. Sledeći put da očekjemo političara?

  2. I da je bila najmanja nepravilnost Janković bi od toga napravio "medjeda" ovo znači da su organi reda zaista odličan posao obavili.

  3. "Navodi se u izvestaju zastitnika gradjana"…kadija te tuzi, kadija ti sudi.

  4. O nasilnom ponašanju je reč i propustu organizatora da obezbedi skup.

  5. "Zaštitnik građana obavio kontrolu" … i onda je mrmot zavio čokoladu.

  6. Svaki protes moze da se odrzi mirnim putem, to treba da bude primer za sve koji zele na ovaj nacin nesto da demonstriraju.

  7. Ne znam samo ko je zaštitniku građana dao sve materijale na osovu kojih on može da prosudi da je sve bilo korektno ili je on to gledao na TV.

  8. Mislim,sta reci.Svaki komentar za Sasu Radulovica je suvisan,vise je politicar nego zastitnik gradjana.

  9. I da je bila najmanja nepravilnost Janković bi od toga napravio "medjeda" ovo znači da su organi reda zaista odličan posao obavili.

  10. Pa da je postojala i najmanja nepravilnost,o tome bi se pisalo nedelju dana!

  11. Skup je vec sam po sebi neregularan,jer pravda se ne dobija na ulicama,vec u nadleznim drzavnim institucijama!Incident koji se dogodio je prilog moje konstatacije!

  12. "Lakše povredjen policajac" -čoveku razbili glavu motkom , koliko kog pokušava da minimalizuje huliganstvo na tom skupu neke stvari se ne mogu sakriti.Gomila ljudi došlo sa motkama (barjacima koji su poslužili kao oružje) urlalo i kidisalo na gradonačelnika i miliciju usled čega je jedmo milicajcu razbijena glava

  13. Ne svidja im se Bg na vodi, ne svidja im se sredjivanja ne legalnih objekata, pa mere stednje, Zanimljiv neki skup samo bi nesto da rede ne legalno, i mufte.

  14. Policija je do sada bila korektna,ali ako ovako nastave "davitelji" bice belaja.

  15. I da je bila najmanja nepravilnost zastitnik gradjana SasaJanković bi od toga napravio frku ovo znaci da su organi reda zaista odlican posao obavili.

  16. Kako da nije učestvovali svi oni koji su, želeli nerede, i koji drugo ništa ne znaju već da tabaju. Sramite se od skupa. Srbija ima premijera koji voli svoj narod i državu i koji radi na tome da građani Srbije žive bolje.

  17. Kako da nije učestvovali svi oni koji su, želeli nerede, i koji drugo ništa ne znaju već da tabaju. Sramite se od skupa. Samo znate da pravite haos i ništa drugo, da bijete gradonačelnika i policajce.

  18. Sve je to blisko terorizmu, prvi je zaptitnik, štiti sebe od barutnih čestica i kada bi njemu, Simonoviču i orgabizatorikma prostesta peegledali komjutere i žiro račiune videli bi vezu sa terorizmom u svetu.

  19. I da je bila najmanja nepravilnost Janković bi od toga napravio "medjeda" ovo znači da su organi reda zaista odličan posao obavili.

  20. Protestni skup nije "ocenjen" samo postupanje u radu nadležnih državnih organa!?! Niste obavili kontrolu protestnog skupa koji se pretvorio u nasilni, a to vam je obaveza da uradite i napišete o tome izveštaj!

  21. Dokle će se održavati ti protesti? Hajde budite humani, toliko ima starih, uslužite nekog. Učlanite se u neku humanitarnu organizaciju i pomažite bolesnima, ako imate vremena. Nemojte trošiti vreme na ove stvari!

  22. Pa, nema razloga da bude nemira, živimo u normalnoj državi, gde svaki čovek ima slobodu!

  23. Patkica se polako izduvava i uskoro će se izduvati skroz i njeno prisustvo više neće biti interesantno.

  24. Steta sto Jankovic nije bio i ispred Skupstine Beograda da bude svedok napada na gradonacelnika i policajca. Verovatno bi okrenuo glavu.

  25. Niko im nije osporio pravo da mirno protestuju, medjutim na poslednjem su ispoljili agresiju.

Ostavite komentar


Društvo

Ministarka pravde ispitana u Specijalnom tužilaštvu Kosova zbog izjava na TV i objave na Fejsbuku o ubistvu policajca kod Loznice 10

Ministarka pravde ispitana u Specijalnom tužilaštvu Kosova zbog izjava na TV i objave na Fejsbuku o ubistvu policajca kod Loznice

Specijalno tužilaštvo Kosova saopštilo je da je danas intervjuisana ministarka pravde Aljbulena Hadžiju, sa ciljem da razjasni njenu izjavu datu TV Dukađini, u emisiji "Debat plus" od 02.07.2024. godine u vezi sa mogućim sastancima i razgovorima sa tužiocima i sudijama za određene slučajeve, kao i njen post na društvenoj mreži Fejsbuk od 20.07.2024. godine u vezi sa bekstvima koja su se desila iz kosovskih zatvora.

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.