Bez policijskog sata, zabrana okupljanja za više od 10 ljudi, skraćeno vreme objekata do 21 sat

Ostavite komentar


  1. A dal smo skupo platili vaše veselje i igranje kola? To ne komentarišete.

    1. To nikako!
      Dok smo mi lozili vartu po krovovima, organizovali „derbi“ i izbore korona je bila na godisnjem odmoru a eto kada se ona vratila sa odmora Vi hoocete da se bunite.

  2. Zasto se sajam ne otvara kao bolnica kada je sada gora situacija?

    1. Da vidim kako ćete večeras uhapsiti 100.000 poštenih građana koji protestvuju protiv vas mafijaša na vlasti !

      1. Postovacemo distancu! 10…2 metra…opet 10. Rastvor soda bikarbone svi nosite!! Monstrumi ce opet da nas guse. Zna li neko sta je sa onim deckom koji je ostao nepokretan da lezi u Srpakih Vladara nakon sto ga je kordon Stefanoviceve i AV policije izudarao sinoc pendrecima?????? Samo snimak ima, niko ne jaclja za njega jadnicka sta mu je.

    1. Moguće … pogledaj ostale spodobe sa slike – Družina Pere Kvržice

  3. Bez stida i srama davati takve izjave, kao da žele narodu zaraze i svi demostranti da pomru, jer su bolnice već pune!? Zbog vaših propusta i nestručnosti!!!!
    Kupi prnje i beži dok je vreme gospođo!!

  4. Kako mi je čudno da predsednica vlade obrazlaže odluku te vlade. Nije ni ona navikla.

  5. Ovo nema nikakvog smisla. Samo jedan korak od potpunog zatvaranja do maltene slobodnog kretanja. Zatvaranje radnji nocu (kada su inace zatvorene) nece imati nikakvog efekta.
    Zabrana okupljanja nije zbog korone nego zbog protesta. Ko ce da ide po Adi i Kosutnjaku i da utvrdjuje ko se poznaje medju okupljenima? Gluposti.
    Prevrsili su.
    Ovi ljudi moraju da odu, ili cemo svi pocrkati od njihove korumpiranosti.

  6. Da li to znači da neće moći da bude više od 10 putnika u autobusima GSP.

    1. To sam se i ja zapitao. Nadam se da neće ponovo ukinuti prevoz, jer smo onda ugasili.

  7. Bilo ko od nas koji smo sinoc bili ispred Skupstine je mogao biti na mestu onog decka koji je ostao da lezi nepokretan u Srpskih Vladara, nakon sto ga je kordon monstruma od AV policajaca izudarao pendrecima. Molim vas, nek neko javi, ali provereno. U zivotu ga nisam videla, ceo dan na njega mislim. Ono je za smrtnu kaznu sta su mu uradili.

  8. Uhapsiti ovu osobu.Po ustavu tehnička vlada ne može donositi zakone i uredbe .Tako da to ne važi.Slobodno šetajte a oni nek pročitaju ustav.Pre izbora ste mogli a posle ne možete jer nemate ingerencije.

  9. E g-djo TZV PRIMJER, kad bi samo znala koliko si nebitna i koliko te niko ne tretira, TI SI SAMO VLADALAC VUCICEV SLUGA, i nemoj ti nikog da molis i da imitiras VUCICA da kao i ti gresis, sve samo prazne price i lupetanje, ali neces jos dugo, vreme je za nove mlade i strucne ljude

  10. Ove „mere“ govore o strahu političke elite, da ne izgube vlast, po cenu da izgube značajan deo nacije.

  11. Ne želim da komentarišem ove kretene,umne bolesnike!Ova Burn a bitch se baš trudi da oponaša Vođu..liže mu i ako je lizibizi..

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 31. avgust i 1. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.