Bez zvaničnih informacija o blokadi prestonice

Ostavite komentar


  1. U pitanju je vezba, sprovodjenje akcije Vihor. Vrsni nasi policajci, kako su samo zestoki kada se radi vezba, a po zahtevu za prikupljanje informacija o Vulinovom pranju para 2 godine ne postupaju. Za Savamalu postupaju, ali kako ne treba. Ponos nas, policija + tuzilastvo, kriminalci pazite se. Vuckova borba protiv korupcije nema granica.

  2. Ma mora da je beogradski fantom pokušao da se provoza Slavijom a Tito samo što se nije vratio iz Njujorka … Slavijom?! Brankovim mostom?! Ruzveltovom?! … pa sa ovakvim "arheološkim iskopinama" u gradu nisu uopšte morali da se trude da blokiraju ulaze i izlaze. Dovoljno bi bilo da su samo pustili ljude da udju … blokada bi bila trenutna i bez "dugih cevi" 😉

  3. Raskopan Beograd, otezano kretanje gradjana, blokiran Beograd zbog proslave vojnih kadeta, Migovi u brisucem letu; blokiran Beograd jer se sata 150 pripadnika drugacije seksualne orijentacije, blokira se beograd jer je maraton, Blokada Beograda policija nosi tesko naoruzanje, ne zna se tacno zasto; Helikopteri nadlecu. Kao da neko pokazuje misice gradjanima prestonicom sa namerom da se stavi na znanje da je slobodu kretanja i setanja ili nedaj Boze masovnog okupljanja, lako onemoguciti u svako doba dana i noci razlicitim sredstvima sile moci i tehnike. To je utisak kome se ne mogu oteti.

  4. Вежбају како да блокирају град када гневан и озлојеђен народ, коначно одлучи да дође у Београд да се обрачуна са лоповима на власти

  5. Beograd je stalno blokiran (kao u Severnoj Korji), evo danas zbog rolerijade a sutra zbog trijatlona….30 g "bezumlja" (od osme sednice 1988) samo jedan podatak (pošto smo ipak bili seljačka zemlja). Holandija ima ČETIRI PUTA manje zemlje od Srbije, a od poljoprivrede zarađuje 25 puta VIŠE (znači ralika je 100 puta). Ako je tako u poljoprivredi još lošije u ostalim delovima društva. Ukratko: Srbija na veštačkim, plućima, veštačkom srcu i tsl….Ali tako sva prikačena na medicinske aparate Srbija se bavi čime? Spotrtom i razonodom, vodi se život kao da nismo "klinički mrtvi" (65% novca fali u budzeta svake godine – spiskano u ratovima vojnim i ratovima i mržnji u rukavicama)….Umesto da učimo od Holandije, Danske kao da oživimo poljoprivredu, kako da radimo i socijalizujemo se, povezujemo se….resursi baknrot zemlje se troše na zabavu i sport, igru….ulice se zatvaraju svaki dan (biciklijada, bolidijada, litije….eto danas dočekuju košarkaše….). Zemlja CIRKUS, sami sebe sakatimo i onesposobljujemo….

  6. Ovo je bila pokazna vezba kako ce jednog dana u stvarnosti izgledati ona recenica: "Vidimo se u nekom drugom filmu". E, pa g-dje Pesic, Turajlic i ostali beli listici, ziveli. Dovodjenjem ove "elite" na vlast ubili ste jedinu pravu tekovinu 5. Oktobra – normalnu predaju vlasti.

  7. E pa ministre ja sam zakasnio na avion sinoc i u ponedeljak podnosim tuzbu za naknadu stete. Hoces od svoje plate da platis ovo bahacenje i maltretiranje? Bio sam jako uplasen za to vreme, kaze advokat da se i pretrpljeni strah placa kao oblik stete. Sram vas bilo sve u tom ministarstvu i policiji za ovo.

  8. Policija je hrabro štitila građane, prelazila preko prepreka, osvajala položaje i činija još raznorazna čuda od junaštva! (prema: Č. Dikens, Pikvikov klub)

  9. A sta se desava ako neko tako izvodi vezbu, zatvori prilaze aerodromu, i onda neki ljudi propuste let za Japan recimo, gde ima vise povezanih letova, ko mu plati troskove nicim izazvane?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.