BIA: Nećemo dopustiti da nas Miketić uvuče u političke igre

Ostavite komentar


  1. Pazi ti ovo, partijska prcija vec deceniju se zali da ne bude uvucena u politiku?! Mi gradjani ih placamo da suruju sa kriminalcima, da diluju drogu, prate politicke neistomesljenike, prete gradjanima…. Samo da se smeni vlast odgovaracete svi!

  2. Ne mora Miketic da vas uvlaci u politicke igre – vi tamo ste do grla uvuceni u politicke igre… Kako ono bese (citiram jednog udbasa, po secanju): „Kakva opozicija, kakvi izbori… Sve je sluzba…“.

  3. VEC ste uvuceni duboko u politicke igre pod malim alekom, batom keramicarem I julinom.
    I ne samo u politicke igre.

  4. Da Miketić njih uvuče?! Pa ahahah! Jes’ zlo taj Miketić što je objavljivao privatne snimke BIA-e, pa tražio da se BIA izjasni ko je na snimku!

    Kakav flop, kakvo fantastično preigravanje vlasti! Miketić je reagovao sasvim suprotno od očekivanog, kaka je pala na uključen ventilator – i oni sad ne znaju kako da se izvuku iz miomirisne situacije koju su sami zakuvali, a u koju su sad zaliveni od glave do pete! :))

  5. Pa da niste pokrali iz stana sve što ste hteli, pa još dali onom bolesniku na korišćenje…moždai ne bi bili umešani? ovako…

  6. Ali ne mogu da reše provalu i krađu iz Miketićevog stana? Koga ovo zanima? Ima ih što zlostavljaju mnoge a mnogi im još i plaćaju za zlostavljanje. Kakva moralna svinja može neko da bude i da šeruje to na mrežama, i to bez obzira na posledice po porodice?

  7. Ako je na tom snimku…tanjir sa kokainom, Miketic istog trena treba se povuce sa liste.
    Na stranu Bia i pornicar, ako na snimku kaze da platu posla ila trosi na drogu…ne vidim kako bilo sta glede Jovanjice, deluje ubedljivo.

  8. Mora daje Vulin smislio to, ahahaha,
    BIA obija stanove gradjanima, najverovatnije imaju tanjire , donji ves, serpe, TV, tepihe, ukradeno po svojim stanovima.
    Tolikosu zaostali, Jos koriste sistema posle drugo svetskog rata.
    Primitivci po BIA, svakakva budala radi za BIA.

Ostavite komentar


Društvo

Zašto su baš Ćuprija i Smederevska Palanka najtopliji gradovi i da li ćemo ovog leta prevazići rekord u temperaturi iz 2007. godine? 10

Zašto su baš Ćuprija i Smederevska Palanka najtopliji gradovi i da li ćemo ovog leta prevazići rekord u temperaturi iz 2007. godine?

Najtopliji grad u Srbiji i danas je bila Ćuprija, gde je u 15 časova temperatura vazduha bila čak 41 stepen Celzijusov, dok je 40 stepeni izmereno u Smederevskoj Palanci, a po 39 stepena bilo je u više od deset gradova širom zemlje. Mnogi se pitaju zašto su baš ova dva grada iz dana u dan najtoplija, a klimatolog Vladimir Đurđević objašnjava za Danas zašto je to tako.

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.