BIA: Uhapšen zbog sumnje da je pozivao na ubistvo Vučića na Fejsbuku

Ostavite komentar


  1. Hapsenje neka bude opomena onima kojima ovakve grozote padaju na pamet. Svedoci smo monstruoznih pretnji na racun predsednika Vucica.

    1. Mislim da ovom čoveku, pored mnogih drugih, kao olakšavajuću okolnost treba uzeti njegovo psihičko stanje. Duševno obolele osobe, često ne mogu da se kontrolišu. Uz meru kazne zatvora obavezno poraditi na njegovom lečenju.

    2. Kada prvo pohapse dilere droge sa kojima rade, firme i direktore sa kojima peru pare, sudske izvrsitelje sa kojima dele pare, i sve ostale kriminalce, slazem se da se bave i glupostima sa fejsbuka.

  2. Da li u zvanicnici , u saopstenju navode , ko proizvodi ovoliko ludilo u otadzbini…Ili se prave blesavi , kako to rece Predsednik , jednom prilikom…?!!

  3. Bas me zanima da li je lik koji je pretio Vucicu, uzeo onih 100 evra koje su deljene na inicijativu Vucica.

  4. У БИА као да раде аматери. Који прави убица најављује убиство? У Србији је толико несрећника којима је потребна помоћ у храни, лечењу, огреву, крова над главом…

  5. A šta bi sa onim likom koji umalo ubi Borka Stefanovića???
    Ništa, na slobodi baja.
    Još jedna crtica u nizu beščašća srpskog nazovi pravosudja.

  6. Pretnja smrću je krivično delo! Nedopustivo je da da neko ugrožava sigurnost i život bilo koga a pogotovo predsednika države!

  7. Nisam video ceo tekst, ali koliko se vidi iznesena je samo KONSTATACIJA sta bi trebalo da se desi da bi se spasila nacija, a nikako i PRETNJA

  8. Ko god daje za pravo sebi da preti drugima treba da bude kaznjen, mir i sigurnost su najmanje sto svaki gradjanin nase zemlje zasluzuje a kamoli predsednik drzave !

  9. Kada neko priča o nekakvoj imaginarnoj cenzuri, ovakve gadosti ih odmah demantuju. Niti u jednoj državi ne preti se ovako javno predsedniku države.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.