Biljana Srbljanović objavila da je pozitivna na korona virus

Objavila na Fejsbuk stranici

Ostavite komentar


  1. Drzi se Biljana! Nadam se da vecina pratilaca Danasa nije kao ono sto se moze videti u komentarima na fejsu, ali samo se nadam…

  2. Nadam da će neko njenu poruku i razumeti!! Ono , „pustite nas da se lečimo……..“ Ozdravljenje VAM želim, vama i svima koji dele vašu sudbinu!

  3. Procitajte prvi pasus, totalno ne pismen. Pocinje u mnozini, prelazi na muski rod u jednini i na kraju na zenski rod u jednini. Ko su „Mi“, „on“, ko je noise maske i rukavice?

    1. Nije novinar nepismen, Biljana je upravo na taj način objasnila svoju situaciju na Fejsbuku, a novinar je to prebacio u neupravan govor (onaj koji prepričava). Igra zamenica je tu jer Biljana očigledno ne želi da kaže o kome se radi (čak ni implicitno).

  4. Žao mi je situacije, koja je mogla bilo kome od nas da se desi, ali ne razumem potrebu za napad na bilo koga. Dosta su već na narod vikali rukovodioci cele ove operacije pa ne moraju i oni koji su trenutno ugroženiji od većine. Ta većina koja sedi po svojim domovima nije skoro nikako kriva za ono što se Van njihovih zidova dešava. Brz oporavak ti želim Biljana.

    1. Da,stvarno, meni je ta njena “ vika “ isto najjači utisak ostavila od celog teksta…

  5. Koliko sam je razumeo neko njen je na respiratoru, pa kako onda ne zna odale joj virus?!

  6. Ja zaista ništa ne razumem ,ko je ovde ko,ko je imao simptome ,ko je posle negativan

  7. Biljana postala zenski Nebojsa Krstic! Bolesna ona, bolestan joj, izgleda i muz, a njoj smetaju oni koji podrzavaju lekare i pekare, samo zato sto je na to pozvao pokret Ne davimo Beograd! Bravo za Bilju, kada je u stanju da umesto o sebi misli o Vucicu.

    1. Toliku zelju za medijskom paznjom ne mogu da razumem.
      Ako si zarazena, miruj, cuti i cekaj upustva lekara.
      Ne laprdaj, jer nisi bitnija od drugih.

      1. Kada tamo neki australijski glumac oglasi da je Korona pozitivan svi su ga podržali čak i ne znajući da je Oskarovac zašto toliko hejtera prema sigurno najboljoj srpskoj dramatuškinji. Ničim nije podržala Vučića niti je imenovala stranke ili pokrete koji lupom u šerpe (ćudim mi ćudim i moji Albanci sa KiM sa sve suprugom američkog ambasadora za koje čujem da će pakovati kofere lupaju u lonce i šerpe) žele da nadjačaju aplauze onim koji su na prvoj liniji fronta. Biljana izdrži i brzo ozdravi. Spisateljski fajter britkog jezika, večito stigmatizovana i u sukobu sa svima i najčešće sa samom sobom… Želim brzo ozdravljenje i Tebi i Tvom partneru.

  8. Biljani želim da ozdravi. Isto tako joj želim i da preispita svoje stavove, jer nije baš sve u parama, ima nešto i u moralu.

    1. Nije sigurno sve u parama nego u moralu. Svako treba da preispita svoje moralne stavove. Sa srecom svima!!!

  9. Treba svi, koji saznaju da su zaraženi ili sumnjaju da mogu biti zaraženi, budu solidarni i javno to objave. Kad država neće ili ne sme. Sramota je ukrasti, lagati ali ne i ovo. Možda će se time spasiti nečiji život.

  10. Bez veze. Pa oko tog virusa najvaznije je dati podatke gde je boravila od samog pocetka zaraze (verovatni period inkubacije). I to svaki dan iz tog perioda, 24/24 sata. Mora da se zna kako je najverovatnije zarazena da bi se preko tog izvora odredio verovatni lanac prenosenja virusa. Svi iz tako odredjenih krugova onda idu na testiranja. izolacije… Umesto toga ona daje neke beskorisne podatke i prica kojesta. Ne shvata najbitnije sa tim virusom a to je borba protiv sirenja zaraze jer leka ni nema.

  11. Bilja je iskrena i smela zena i bas zato ce poraziti nevidljivog neprijatelja, jer joj ni vidljivi podjednako opasni i podmukli neprijatelji nisu mogli nista. Izdrzi biljo, molim se za tebe. oOzdravices, ti to zasluzujes.

    1. E, zbog ovakvih ljudi sa našeg KiM (sa kojim sam ćesto polemisao na ovom portslu) žalim što više nisam tamo. Dogodine u Prizrenu ali stvarno na Dokufestu pod Kaljaju iliti Dušanovom tvrđavom.
      P. S. Ako preživim jer imam preko 70.godina…

      1. Zašto čekati sledeću godinu. Odmah, Miodraže iz Peći, odmah. Požuri.

        1. Odmah, odmah, miodragi Miodraze, i ne vracaj se nikad! Kad bi jos mogao da povedes bikicu srkicu i @krlenceta22, gde bi nam bio kraj!?

  12. Biljana želim Vam brz i uspešan oporavak. Takođe, želim da nam Vi i Vama slični poltroni i fukare više sjasete sa ledja i da nas više neopterecujete sa vašim mišljenjima koje svi bez razloga prenose. Svako dobro.

  13. Dakle,suprug gđe Biljane je „osetio prve simptome,ali je bio negativan.Dočim Biljana ne spominje bilo kakve simptome,ali je „pozitivna“ i čeka na odlazak
    u bolnicu“.?! „Čeka i na odgovarajuću terapiju“. Nastavak sledi.

  14. Bit će to ok. Ali morate prisustvovati:( Želim Vam ozdravljenje i oporavak.

  15. Citam komentare I da budem vrlo iskren – vrlo mi je drago da Danas muku muci sa prodajom I malim tirazom. To je znak da mrzitelja svega u Srbiji nema bas puno.

  16. Pošto i pandemija koronavirusa ima medicinski, ekonomski, politički i psihološki aspekt, spomenimo hronologiju nekih dešavanja. Skupština Srbije je 8. februara izglasala izmene Zakona o izboru narodnih poslanika, na isti dan, kada je potvrđeno 24953 slučajeva COVID-19 (i 699 slučajeva sa smrtnim ishodom), u kineskoj provinciji Hubei. Po obavesti Ministarstva zdravlja Srbije, kod nas, 4. Marta nema potvrđenih COVID-19 slučajeva , dok Nemačka, u sprečavanju širenja koronavirusa prelazi iz faze sprečavanja – u fazu zaštite. A 5. marta je predata kao prva – izborna lista A. Vučić – za našu decu, i 6. marta je u Srbiji prvi potvrđen slučaj obolevanja COVID-19, koji je ispunjavao – „kriterijum definicije slučaja“. Sada je vanredno stanje i ima 222 potvrđena slučaja COVID-19 i Biljana Srbljanović je prva kod nas objavila da je zaražena korona virusom i to sa ličnom odgovornošću prema sebi i drugima i sa verom u medicinski tretman (koji će predstavljati svojevrsni test efikasnosti našeg zdravstvenog sistema). Sa željom da se Biljana Srbljanović (i ostali oboleli od COVID-19) oporavi, nadajmo se da će u sledećih 6-12 meseci B. Srbljanović, recimo, ući u trku za gradonačelnika Beograda i sa, Dijanom Vukomanović i drugim iskrenim borcima za napredak našeg grada i države, ostaviti bez realne šanse mnoge Ane (Brnabić..), Siniše (Mali..) i Zorane (Babić, Radojičić, Lončar).

  17. Gluposti ,ne razumem u kom pravcu cilja. Sve je ok, ne ljuti se na nikoga ali ispaljuje otrovne strelice.
    Kad god sam(smo) imali neki virus odnosno zaraznu bolest(a bilo je toga puno u životu) ne sećam se da sam(smo) za to krivili bilo koga. Nikad!!! I nikom nismo zbog toga ograničavali i zagorčavali život.
    A za mnoge je svaki virus takodje bio fatalan.
    To se zove život.Srećno.

  18. Samo hrabro, draga Biljana, verujem u tvoj imunitet! Svako dobro! Srecno!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.