Od doktora veterinarskih nauka do pisca: Šta otkrivaju biografije Lončarevog tima za litijum?

Ostavite komentar


  1. Prvi zadatak treba da idu u Bor i naprave izveštaj o katastrofalnim posledicama koje je donio rudnik stanovništvu

  2. Ovaj „tim“ nema skoro nikakve veze sa KOPANJEM HILJADA TONA PIODNE ZEMLJE koja će postati JALOVINA onečišćena tokom prerade radi izdvajanja bora i litijuma, a posebno nemaju veze ni sa uticajem tog kopanja na podzemne vode čije tokove je nemoguće rekonstruisati…Tim je tu da neukima maže oči…

  3. Небитно. Ангажујте овакве стручњаке у другој земљи. Зна се о чему се не преговара. Нема трговине с очевином. Са здрављем.

  4. Koga interesuje kako izgleda iskop zemlje velikih razmera posle izvesnog perioda, odnosno odvoza rudnog bogatstva, neka pogleda potez Baroševac – Radljevo na šta liči posle eksploatacije!!! I to je POVRŠINSKI kop! A „TIM“ bi mogao da se pozabavi kako je on uticao na područje Vreoca i okoline…

  5. Ekipa sastavlljena da prevari narod kako kopanje litijuma ne ugrozava zdravlje. Cuj molimte kiriscenje ogromnih kolicina sone kiseline u slucaju prodiranja u podzemne vodonosne slujeve nebi ugrozilo zdravlje ljudi na sirem prostoru.
    Dovoljna je i sama mogucnost akcidenta da se litijum kod nas uopste ne rudari.
    Nismo mi toliko naivni da ce Loncareva ekipa kibstatovati da nema nikakve opasnosti..
    Na jraju blade svi koji su obmanjibvali narod morace da odgovaraju
    Opak se nece kopati litijum

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.