Pripadnici kragujevačke kriminalističke policije uhapsili su Damnjana Š.(22) iz Kragujevca, zbog sumnje da je učinio krivično delo „neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila u saizvršilaštvu“ Kako se navodi u saopštenju, sumnja se da je Damnjan Š., tokom prošle i ove godine, u širem centru Kragujevca pronalazio skupocene automobile i o tome obaveštavao Ivicu R.

Pripadnici kragujevačke kriminalističke policije uhapsili su Damnjana Š.(22) iz Kragujevca, zbog sumnje da je učinio krivično delo „neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila u saizvršilaštvu“ Kako se navodi u saopštenju, sumnja se da je Damnjan Š., tokom prošle i ove godine, u širem centru Kragujevca pronalazio skupocene automobile i o tome obaveštavao Ivicu R.(25) i Radoša R.(25) iz Istoka, na Kosovu.
Posle njegovog poziva, dodaje se u saopštenju, oni su sa Kosova dolazili u Kragujevac, gde su, uz pomoć podesnog alata, obijali „tipovana“ vozila i odvozili ih preko bezbednosnog punkta „Rudnica“. Sumnja se da, na taj način, od početka prošle do marta ove godine, u Kragujevcu oduzeli i nepoznatim osobama na Kosovu prodali pet automobila marke „audi“ i „folksvagen“, kao i da su u istom periodu pokušali da ukradu još šest vozila istih modela, ističe se u saopštenju. Ivica R. i Radoš R. od 3. marta 2008. se nalaze u pritvoru u kragujevačkom Okružnom zatvoru, zbog sumnje da su, pored onih pet, u centru Šumadije ukrali još dva vozila, dodaje se u saopštenju, kao i da je i ta vozila prethodno „tipovao“ Damnjan Š.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari