Birn: Novi Sad 2021. privatna prestonica kulture

Ostavite komentar


  1. Čitava država je u privatnom vlasništvu. Zašto bi Novi ad kao buduća kulturna prestonica bio izuzetak. Sve je u rukma hednog čoveka i njegovog kartela. Dokle – dotle .

  2. Pokrajinski sekretar za nauki dao je 7 milkona dinara za popravku krova u Visokoj poslovnoj školi strukovnih stufija u Novom Sadu. Na kraju je posao dobio njegov kum.

  3. Novi Sad je definitivno najlepši grad za život. Ali mu to uporno osporavaju. Takođe, Novi Sad je posebno ostecen zbog exit festivala kao i drugih manifestacija koje se ne održavaju zbog pandemije. Mnoge agencije za nekretnine iz Novog Sada (SOLIS nekretnine, Ns grupa) ce sigurno osetiti posledice zatvaranja granica i pandemije. Posto pada standard, privreda usporava, padace i kirije. To je prosto zakon trzista. Da li je dovoljno ovim kulturnim manifestacijama nadomestiti izgubljeno?

Ostavite komentar


Društvo

Sutra počinje pripremno ročište Urošu Blažiću 10

Sutra počinje pripremno ročište Urošu Blažiću

U sudnici Okružnog zatvora u Beogradu sutra će biti održano pripremno ročište pred početak suđenja Urošu Blažiću, okrivljenom da je u Malom Orašju i Duboni iz automatske puške i pištolja 23. maja prošle godine ubio devetoro mladih i pokušao da ubije još 20, od kojih je 12 teško ranio.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.