BIRN: Ponovo otkazano pripremno ročište u predmetu „Jovanjica 2“, advokati traže izuzeće tužilaca

Ostavite komentar


  1. Ništa dok ne dođe Jovanjica 17, onda će tek biti ozbiljno. Inače priča je toliko bajata, toliko je izlizana jer je pokušana na silu da se koristi da se dokaže da je Vučić lično sadio, uzgajao, brao i prodavao marihuanu, pa kada to nije prošlo onda je njegov brat, pa sin, pa uža, pa šira rodbina, da smo došli do ovoga danas da bukvalno nikog osim opoziciju ne interesuje ova tema.

  2. Odgovor gospodji Nadi – Tema Jovanjica interesuje sve dobronamerne gradjane koji zele da zive u pravno uredjenoj drzavi. Ista tema interesuje i vas SNS botove jer se plasite i od nje bezite kao djavo od krsta. I onda se pitamo kako Srbija ne napreduje u poglavljima 23 i 24? Pa ne napreduje jer Srbija nije slobodna vec okupirana drzava. Tuzilastvo nije samostalno a ni sudstvo slobodno. Policajci koji su otkrili Jovanjicu umesto da budu nagradjeni bivaju smenjeni. Zalosno.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.