BIRN: Rat krijumčarskih bandi na severu Srbije, umešani i albanski kriminalci sa Kosova

Ostavite komentar


  1. Naša grdna policija nije u stanju da neutraluzuje naoružane krijumčarske bande u ravnoj Vojvodini. Ili nije stanju ili se tali.

  2. Onolike kobre, specijalci, crnokošuljaši, bie, policije, ministri, pomoćnici i na kraju vojska, a na severu AP Vojvodine bande vode rat na teritoriji suverene zemlje. Dakle, ova vlast nije sposobna da zaštiti ni gradjane ni teritoriju, pa čemu služi ova vlast?

  3. Sistematsko unistavanje voske je zastita lopovske vlasti da nedpdje do vojnog puca ,a zato se ovo desava da teroristicke grupe naoruzane rade ovo Srbi pukli ste.

  4. Vidimo kako se vUcic, MUP , BVIA , VOA, prave mrtvi pred ovim teroristickim nasiljem usred Srbije . Postavlja se pitanje zasto ?

  5. Ja ne vidim kako je moguće da taj problem nije do sada rešen. Proglasiti vanredno stanje u tim oblastima i dati policiji i vojski potrebna ovlaštenja da pohapse naoružane kriminalce.

  6. I tako, i zbog svega toga aktuelni Predsednik Vucic dobija povelju pocasnog gradjanina Subotice jer je uspeo da zaustavi teroristicke grupe u okolini svojim trudom i angazovanjem.

  7. Državni organi koji učestvuju u krijumčarenju i naoružavanju izbeglica i poslovima sa drogom (Jovanjica). Ako to nije mafijaška država, onda ne znam šta je.

  8. Mozda bi sluzba mogla da poradi na ovom pitanju a ne da se bavi opozicijom i slicnim stvarima.

  9. Sposobni novinari BIRN-a.
    Šteta je što nisu istražili veze Đinđića i Spasojevića, zašto je ubijen Đinđić, gde je nestao novac dobijen za predaju Miloševića, ko i zašto je ubio gardiste, ko i zašto je omogućio da Rusi kupe NIS, ko i zašto je omogućio da Kostić kupi 3 šećerane za 3 evra…
    To su teme za istraživanje, ne tuča grupe migranata.

  10. Kriminal pod zaštitom države,kao i Savamala,Beograd na vodi i mnogi drugi „projekti“…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.