BIRODI dostavio RTS-u sugestije za pitanja večeras Vučiću

Ostavite komentar


  1. Sjajno..neka sve to postave kao razlog za razgovor…jer trebamo razgovor, sa različitim pitanjima o bitnim stvarima, a ne pripremljen monolog..da li RTS ima snagu da postavi ta pitanja?Normalno na pravi način..a da posle ne bude ucenjeno od strane VLASTI..npr zbog svog rukovodstva, koje je takvo kako je, i to mimo većine na RTSu..

  2. Svi znamo da vlast zna tajne, ili polutrajne rukovodstva RTSa, i da ga delimično drži u šaci..ovako ili onako..mimo toga što većina u RTSu ima pozitivan sta o normalnosti, poštenju, i itd.,ali vrh koji odlučuje, ima svoje lične interese, koji se poklapaju a i stvaruju u vreme ove vlasti..Sve je jasno..mi nemamo sistem koji bi omogućio odvajanje uticaja izvršne vlasti od bilo čega što bi trebalo da bude nezavisno..Direktno ili indirektno..tako pitanja!?! Kakva pitanja!?

  3. Ala se tapije umnožavaju. Ovi misle da oni imaju tapiju na istinu. Gde je kraj nebulozama?

  4. Ne gledam RTS nego strane kanale na kablovskoj jer je navedena televizija jos uvek u proslom veku sa reprizama,dosadnim kvizovima i gostovanjima politicara sa jednim te istim „Blabla,bla“ pricama da su dosadili.Ima li Aleksandar Vucic koji ce ponovo biti gost,domacin na RTS-u nesto pametnije da radi osim da se svaki dan pojavljuje u medijima i znao je da me nasmeje narocito kada je pricao o ekonomiji sto nije logicno posto nema ni dana staza.Dosadio je i ne pada mi na pamet da opet gubim vreme i pratim njegova obracanja jer nista novo ne bih cuo, osim „Rekla,kazala“ i ogovaranja sto ne prilici jednom predsedniku.Sto se tice izbora i on dobro zna da su pokradeni jer u ovoj neuredjenoj pravnoj drzavi nista ne moze da se desi bez mirodjija mena Aleksandra Vucica.

  5. Pravo da znamo sve,kodeksi,Ustav-i,zakoni,paragrafi…?! O čemu pričate?
    Suzana pošalje pitanja i to je to.Tišina tamo!

  6. Opet će pobediti- Kurtija, opoziciju, EU, „divlji“ Zapad.. ama, pobediće ceo Svet…najjaci je kada je u dijalogu sa samim sobom.

  7. Sve predsednikove odgovore smo već čuli. Smisleni su samo Cacama i Botcama, baš kao i komentari dotičnih.

  8. Na tzv. zapadu javni servis uživo u udarno vreme rašeta najviše političare oštrim pitanjima, to se podrazumeva, isto kao i uživo dueli političara.
    Ovaj do dana današnjeg samo drži kilometarske monologa i beži od svakog javnog sučeljavanja. Kukavica.

  9. Sačuvajte ta pitanja za vreme kada se smesti,udobno,na optuženičku klupu.Tada ću i ja pratiti njegova izLAGANJA.

  10. А кад добије наручена питања онда је најјачи,бори се к’о лав.

  11. Mi propadamo drzava nam nestaje,a nama je teski da izadje o na protest i spasimo i sebe i Srbiju

  12. BIRODI nije upoznat RTSu su vec pitanja stigma od. Vucica za emisiju. Dakle zakasnio je.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.