BIRODI: REM da pokrene postupak protiv TV Prva zbog širenja dezinformacija o Dinku Gruhonjiću

Ostavite komentar


  1. Na moju veliku zalost jadni su i REM I TV Prva.Da je Srbija uredjena pravna drzava krivicom zna se koga nije, REM ne bi funkcionisao sa izgubljenom u svemiru na celu a TV Prva ne bi mogla da emituje ono sto emituje i ne bi imala nacionalnu frekvenciju koju imaju i neke dno dna televizije.

  2. REM će kao uvek da se pravi mrtav?
    Ima li kazne za REM što ne rade svoj posao?

  3. Ne može da reaguje, kasno je. REM je umro. Sahrana je sutra u dva. Doći ispred kapele u 13.45 i poneti cveće i milje sa televizora

  4. Je li istina da je ovaj profesor pominjao Dinka Šakića? Ako jeste, onda je to tendenciozna provokacija! Ako nije, onda se treba izviniti profesoru. Jasno…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.