Bitići: Vlada štiti ubice

Ostavite komentar


  1. Ako politicari iz Beograda /bilo koja stranka da je na vlasti/ ne rese pitanje svirepog ubistva trojice brace Bitici, americkih drzavljana poreklom sa Kosova, imace citavo vreme "za vratom" americke diplomate koje rade u saradnji sa zemljama Evropske Unije. Ako je nekome u Beogradu vazniji "Guri" poreklom sa Kosova i zemljak mu Dacic iz sela Zrze, okoline Prizrena, onda nema ovde sta da trazi normalna i gradjanska Srbija.

  2. Koji je ovo jezik Mac-USA ambasad? Ispada da svi članovi Američke ambasade vode poreklo sa KiM? Znate Mac šta mi tražimo? Izmedju ostalog krivce za aktere Žute kuće ali i odštetu za sva civilna stradanja 1999.g.

  3. Protivnik sam bilo kakvog nasilja a pogotovo likvidacije neistomisljenika. Slučaj Betici je došao na naslovne strane posedovanjem američkog drzavljanstva, tuzno je kao su zavrsili pored šanse koja im se ukazala u zemlji demokratije i blagostanja. Svaka revolucija ima svoju cenu, tuzno je sto su za nezavisno Kosovo platili američki gradjani. Sto se tice zločina, treba ju da se resavaju ali na svim stranama sukoba …nažalost, politika jednostrane krivice dovodi do otpora u resavanju ratnih zločina ne priznavanjem zrtava druge zaracene strane..

  4. Mac to su probisveti koji su dosli u Srbiju ilegalno da ubijaju SRBE.Za Srbe i Srbiju oni su TERORISTI.Pitanje zasto ste ubili Bin ladena i lisili ga njegovih GRADJANSKIH prava.Predpostavljam zato sto nije bio americki gradjanin.

  5. Uuuu Kume…..Amerikanci su to ……nije im osto duzan niko…….nego ,treba s““njima lepo kume……iako nas i rusa ima milijardu…..al““…..ipak su to Amerikanci kume……nego rek““o mi kum kompjuter da nisam robot…..:-)

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.