Bitno je da traje kampanja, sramota je kako izgleda ambulanta u selu Šuljkovac: SSP Jagodina (FOTO) 1Foto: GrO SSP Jagodina

 

Puno vlage, sa zidovima sa kojih opada malter. Jedna velika sramota, da u gradu, čija vlast baca novac na razna putovanja, nema sredstava ni volje, da se u seoskim ambulantama steknu osnovni uslovi za njihov rad, reaguju iz jagodinskog SSP-a na činjenicu kako izgledaju prostorije zdravstvene ambulante u selu Šuljkovac.

– Zdravstveni radnici, koji u ovakvim prostorijama punim vlage provode radno vreme u ozbiljnoj su opasnosti da se razbole. Neuslovno i nehigijenski, ovakva situacija traje već mesecima i niko ne reaguje na apele meštana da se ova situacija popravi, kaže Slađana Veličković, predsednica Gradskog odbora Stranke slobode i pravde Jagodina.

Po njenim rečima „bitno je da traje kampanja”.

– I u toj ,,borbi” su svi zaboravili na građane. Svi su zaboravili da bi trebalo i moralo da prvo svi misle o građanima, a ne o mandatima, smatra ona, dodajući da će se „mogućnost da opština konačno postane servis građana desiti tek onda kada budemo imali prave izbore”.

Inače, kao što je Danas već pisao SSP Jagodina ne učestvuje na izborima 2. juna.

– Iako ne učestvuje na lokalnim „izborima”, GrO SSP nastaviće da ukazuje na lokalne probleme i nudi rešenja koje će biti u korist građana, ističe Slađana Veličković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari