Bivša SR Srbija u vlasti SNS

200 brojeva Betona

Ostavite komentar


    1. Da. „Najbolje namere“ nisu dovoljne da bi se u nečemu uspelo. U životu jedino šta je bitno jesu „učinci“. Kakve je učinke proizvelo nečije delovanje. Život u Srbiji 2018. pokazuje APSOLUTNI poraz onih koji su se bavili dijagnozama (kao i savetima, šta uraditi?) društva i države. „Beto-ovci“ takođe pripadaju „nevernim Tomama“ ni oni u svom analiziranju ne polaze od EMPIRIJISKE ČINEJNICE da smo oko 700 g živeli u despotskim sistemima (vizantiska, osmanska, komunistička – faza). Kao što je odavno primetio Milan Kašanin „sve se može improvizovati osim prošlosti“. Bila je kakva je bila – i to se ne može promeniti. Naša je elita dozvolila (ne uvažavajući empirijske činjenice o našoj prošlosti) da se dogode nove metamorfoze despotskog sistema.

  1. Taj Beton prvi put čujem, no shvaćam da je u pitanju komunističko razmišljanje. Ja nikada nisam niti ću voleti komunizam ili stranke koje ga šire ili veličaju, hvale jel sagledana šteta te vrse vladanja je nepopravljiva.

  2. Toliko su bili dobri i produktivni da iako su:“dobili nagradu „Dušan Bogavac“ za profesionalnu novinarsku etiku i hrabrost koju dodeljuje Nezavisno udruženje novinara Srbije, mada to u javnosti uopšte nije odjeknulo.“Malo jača nagrada od malo jače institucije pa takva i promocija i interesovanje

  3. Tri puta sam ocela da citam tekst i tri puta odustala i mogu samo da kazem da mi je drago da je Srbija u vlasti SNS-a, a ne u rukama tajkuna i opozicije koja je sramota za Srbiju!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.