Bivši direktor „Autotransporta“ iz Kostolca oslobođen optužbe

Ostavite komentar


  1. Dokaz da je naš pravosudni sistem korumpiran. Gospodin Mojovic I gospođa Matkovic a da ne pričam za Ockoljoca bi svi kolektivno trebali na doživotnu, koliko je naroda propatilo zbog njih. Šteta za radnike Autotransporta.

    1. Ti koji se predstavljaš kao Miloš Miloš na ovakav komentar bi trebao da se podpišeš imenom i prezimenom. A o tadašnjem i sadašnjem stanju Autotransporta ako nisi radnik molim te ne komentariši. Pogledaj na društvenim mrežama komentare za tog Mojovića pa će ti možda biti malo jasnije.

    2. Ma upravu je čovek, nema pravde u našoj državi. Mi koji smo se borili za tu našu firmu sad plaćamo kazne a ovakvima se plaća odsteta. A ovih ulizica ima koliko ti duša hoće. Pa koliko je vas do juče dolazilo i plakalo kod mene Perica je ovakav Perica je onakav a sad da čitamo komentare na mrežama … Kaži lepo jasno i glasno sta misliš a ne ovo.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.