Bivši direktor državnog preduzeća „Infrastruktura železnice Srbije“ otkriva za NIN zašto je postao žrtva progona

Ostavite komentar


  1. Mislim da je jasno ko bi i zašto ubio Žiku, pilota, koji je odneo sve srpske devizne rezerve na Kipar. Tone novca u kojima sad uživaju Miloševići, u Moskvi.

  2. Sramotno je to sto je uradjeno gospodinu Jevticu.
    Govorim iz prvog lica, je sam sa direktorom Jevticem saradjivao i dok je bio u ministarstvu a i kasnije kada je bio Direktor.
    Iz licnog iskustva, tvrdim da se radi o retko postenom coveku, strucnjaku i velikom radniku.
    Nazalost, politicki olos i stetocine, te ljudske odlike ne cene.
    Zato mi, goje, proli, raja, narod Srbije sve placamo trostruko vise nego sto bi trebalo.
    Najveca pljacka je tenderska pljacka.
    Najgore od svega je da sluzbe sve znaju i ne preduzimaju nista.
    Hapse se samo oni koji ne zele da saradjuju i rade fifti fifti sa tim olosem.
    Svi mi znamo primere za ovu pljacku a zna i sluzba ali nikom nista.
    Tesko je danas biti posten covek u Srbiji.
    Ovo znam i iz licnog iskustva
    Svima koji su ucestvovali u ovom namestenom procesu, protiv gospodina Jevtica, mogu samo da pozelim, dugu starost i tesku bolest a direktoru Jevticu, sve najbolje i da zna da cela Srbija zna da je on bio najbolji direktor na zeleznici.

  3. DIREKTOREEEE!!!!!!!!!!
    CAREEEEEEEEE!!!!!!!!!
    DOK SI BIO U ZGRADIII
    VERUJ MI MOGLA SAM DA IMAM PODRSKU,I U SVAKOM MOMENTU ZA RAZGOVOR.
    SADA!!!!
    DUSU NAM VADE PRIVATNICI.

  4. Apsolutno verujem g. Jevtiću jer sam ubeđen da je i bivši direktor Šaranović politički zatvaran, Simonoviću, da je pravde moglo bi mu se dokazati od zapošljavanja, preko privatnog podvožnjaka, paljenja kuće nekome sa koji se baš ne voli… Da je pravde, da se ispita sva krađa, ako ne ranije onda posle Tita svih direktora, visokih struktura i vođa sindikata, svi srpski zatvori bi bili prepunjeni. Ali, tzv lojalisti vlasti su sebe amnestirali, što je nestalo, nestalo je i verujem da je grumen bačen niz brdo i zahuktao se i teško ga je zaistaviti

  5. Nisi sam. Aj’ ti sad sa Zoranom, Šormazom i sličnim kompanjonima. Tu ti je budućnost.

  6. Ti što si radio sa Jevtićem, što ne ostavi lične podatke, nego se kriješ iza pseudonima. Da vidimo, majčin sine, šta si ti to radio.

  7. Nema od toga ništa, ološi sa vlasti ostaju nedodirljivi za svagda, živ primer Milo Djukanovic…samo revolucija može da ih satre, ali pitanje ko posle? Iz naroda koji se prodaje za tri crvene, poštenog čoveka teško naći.

  8. Sram ga bilo, on sme da se pojavi u medijima, šta je sve radio kao zamenik Šarančićev, to nikada niko neće istraživati. Takav profesionalni profil mu je omogućio da nastavi sa starom praksom. Koliko su samo stanova na ekskluzivnim lokacijama prigrabili, koliko vagona prodali u staro gvožđe, koliko nameštenih tendera i on priča o moralu.Ljudi koji su zbog profesionalizma i morala stradali od njega i Šarančića su ćutali nisu imali kome da se obrate, jer očito da je u ovoj državi sve politika pa i ovo obraćanje u medijima.

  9. Koja prica…..dobro zna cela Srbija kako je funkcionisala zeleznica….kako je propadala iz godine u hodinu dok je niste ocerupali celu….sve lopov do lopova…sada ce Zorana da vam brise suze jer je i njoj zao vas a i sebe sto joj je sve propalo…..cist olos

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.