Bivši rektor Beogradskog univerziteta: Državne mature odložene jer je veliko nepoverenje fakulteta u kvalitet školstva

Ostavite komentar


  1. Kad školu, radno mesto, status u društvu, licencu, kad je sve na prodaju. Šta očekujemo. Roditelji kažu deci nemoj učiti jer tajo i mama sve mogu kupiti. Ako treba i oreti. The End.

  2. A ko će to da izmeni? Briga vrhušku za obrazovanje, što neobrazovaniji narod to lakše možeš sa njim da manipulišeš. Gledamo samo šta rade i nema dovoljne reakcije. Posvađao je opoziciju, i demokrate i desne. To je jedino što zna i to radi odlično. Dok se mi saberemo više nećemo imati šta da branimo. Srbija protiv nasilja je bila velika stvar. Plus ProGlas. A šta je ostalo? Sve usitnjenija opozicija. Bila sam protiv bojkota i ostajem pri tome. Kamo sreće da su svi izašli na izbore. Ne bi sve bilo pošteno, to sigurno, ali ljudima je već dosta njihovog bahatog ponašanja, pokrili bi sve izlaznošcu. Ne vredi plakati za prosutim mleko., bar da se spasi pobeda u Nišu, Starom gradu… tu bi svi trebali da pomognu.

  3. Deca uče na društvenim mrežama I medijima globalno. I ne samo deca nego svi. Decenijama unazad, ono što nije bilo u medijima, nije se desilo, a ima i ono što se nije desilo, a piše da jeste. Opterećeni beskrajnim nizom svakakvih informacija, gradjani generalno, nemaju kad da odvoje važno od nevažno i formiraju kritički stav. Preostaje jedino apatija (nemanje stava) i navijanje: na ili protiv

  4. Zivimou mafijaskoj drzavi gde je sve na prodaju pa i diplome. Svi nasi politicari su dr, mr, ….Glavni narativi su: moze mi se, znas li ti ko sam ja, i to je tako.
    Bravo Koco druze.

  5. Konacno je neko rekao pravu stvar vezano za obrazovanje kod nas.Bravo,profesore!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.