Bivši vatrogasac iz Niša: Požare gasimo metlaricama i naprtnjačama

"Ti ljudi koji rade naporan, rizičan i odgovoran posao su heroji"

Ostavite komentar


  1. Kada je bio pozar na Crnom Vrhu pre pet sest godina vatrogasci iz Bora su dva dana cekali da se gasi dok nije dosao ministar sa televizijom da se snimi pa su dva dana gasili a nisu imali 3lopate dve grabulje i tri one naprtnjace sa vodom od kojih je jedna bila pocepana a polovina vatrogasaca je na sefofskoj strani a druga protiv sefa imali su petsest vozola dva ispravna i milicija je bila ukljucena nas 27orica je bilo i lezali smo po kolima i travi dok se ne zavrsi osam sati da policija uzme dnevnice tada je bila 2700din.i na kraju kada je vec bilo ozbiljno sa vatrom dovezli su buldozer iz rudnika koji je obisao krug za dva sata i presekao pozar i onda je bio kraj.za dva sata i dva coveka su zavtsili posao dok je nas 27oro lezalo 4dana da bi policajci i vatrogasci dobili fnevnice bas nekoga briga za sumu.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.