Blašković: Poginuli radnici nisu popravljali kvar, proveravali su ispravnost sistema

V. d. upravnika Narodne biblioteke Srbije govori za Danas o tragičnom događaju u kojem su dvojica muškaraca u toj ustanovi izgubila život

Ostavite komentar


  1. Odmah prebaciti pare iz budzetske rezerve za vanredne nadzore: MOSTOVA, BIBLIOTEKA, MUZEJA, BOLNICA.. Uplate slati na adresu BW ili na srpskom Beograd na vodi, sa namenom dovrsetak luksuznih stanova u naselju ciji je vlasnik Arapin. Posto je razvoj turizma u Air Srbija vec ugasen kanal posle 14.avgusta u Djenovi, u obzir dolaze samo profitabilne ideje o ugrozenosti VELIKIH OBJEKATA, kao sto su putevi, mostovi, biblioteke, bolnice, aerodromi, pristanista… Tako u BUZET gura ruku ko hoce i kad hoce, da popuni rupe u svojoj finansijskoj konstrukciji, sto i ne cudi kad je ministar finansija Sinisa Mali.

  2. Lepo je što se oglasio i Zaštitnik građana Pašalić. Istina, ovako se mogao javiti bilo kog dana, bilo koje godine u bilo kojem veku, u bilo kojoj zemlji na planeti, bilo kojim povodom. Nejasno je šta ga je motivisalo baš sad.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.